Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

putzache

VIP Member
 • Content Count

  4,050
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,092 Reputatie Excelenta

1 Follower

About putzache

 • Rank
  VIP Member
 • Birthday 09/07/1989

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  bucuresti

Contact Methods

 • Yahoo

Recent Profile Visitors

5,517 profile views
 1. Am ajuns si eu sambata seara la domnisoara in cauza, o experienta super ok. Sociabila,arata bine, se fute bine,nu comenteaza, am stat o fin ca eram pe graba, data viit voi alege varianta de o ora sa vad cum decurg ostilitatile. bafta!
 2. Ma faci sa rad! Am patit-o pe pielea mea, am fost in locatia aia la colegele tale de 6-7 ori si cand nu au putut ele am venit la tine si mi-ai bagat mana in buzunar, de atunci nu am mai calcat in locatia respectiva, iar de cerut nu am cerut nimic in plus fata de cele stabilite.
 3. Fata mica bruneta sportiva si jurnalista care bagai mana in buzunare!
 4. Eu am fost, in afara ca esti tanara,frumusica si arati binisor serviciile sunt sub mediocre ca sa nu le numesc execrabile, esti pe un fast fuck total si ai in lista de servicii lucruri care nu le faci.
 5. Are multe topic-uri pe aici, serviciile slabe spre foarte slabe din ce-mi amintesc.
 6. Vizitat si eu dameza. frumusica,arata binishor ,tanara , servicii decente dar cam pe repede inainte,pentru mine a fost suficienta o singura vizita, de revenit momentan nu incape discutie. pentru o descarcare rapida merge.
 7. Cand iau banii nu sunt nici obosite nici absente, problemele apar dupa ce incaseaza.
 8. Nu e genu, probabil ceva sa intamplat, eu am f de mai multe ori la ea si a fost foarte profi cu programarile, si eu aveam o programare astazi si nu am mai primit nici un semn, asa ca sa nu dam cu pietre asa repede!
 9. “Must have”! come tariile ar fi de prisos, domnisoara e ce trebuie din toate punctele de vedere, frumoasa,buna in draci si foarte amabila. asa ca nu aveti decat sa incercati sa ajungeti in iatac si nu veti regreta. pe aceasta cale ii si multumesc pentru prezenta si ii urez mult succes!
 10. Buna! Am incercat pe whatsapp si de fiecare data am scris si ora pana la care pot primii mesaje, dar cum am spus mai sus nici macar nu ai citit mesajele. o sa mai incerc. spor!
 11. Eu am incercat si telefonic si whatsapp in multe zile si nici un raspuns, telefonul de cele mai multe ori e inchis sau nu are semnal si whatsapp nici macar seen. pentru mine e un mister!
×
×
 • Create New...