Jump to content

este

Maistru Curvar
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Reputatie Excelenta

About este

 • Rank
  Maistru Curvar
 • Birthday 01/26/1991

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

799 profile views
 1. Bun. Uite ca ai explicat. Tu ai spus de ele, dar puteau fi si pt altceva, de asta am intrebat alti oameni daca au avut probleme. Recenzia pt tine ar fi foarte buna, doar aceasta treaba m-a panicat. In rest, mergeti ca aveti pt ce.
 2. Nu vrea nimeni sa iti strice nimic. Nu am avut probleme, doar intrebam oamenii daca au avut ceva. Faceai un tratament cu ovule...sau ma insel?
 3. Aceasta fata a facut recent un tratament care este foarte suspect, existand suspiciunea ca are ave aceva BTS:gonoree, chlamydia...a avut cineva ceva probleme?
 4. Am revenit la Adela si a fost o experienta grozava. Se vede ca fata stie ce face, iar sedinta mai putin atractiva pentru mine a fost o exceptie. Voi mai reveni cu placere oricand.
 5. Este foarte bine ca ati stabilit o procedura. Ca sa fie clar, nu imi doresc nimic gratuit, doar mi-am exprimat un punct de vedere. Foarte frumos din partea voastra ca ati raspuns.
 6. Daca voia Ema (receptia) sa se revanseze cu ceva, scria aici, pentru ca sigur citeste. Nu am de gand sa ma milogesc pentru o sedinta gratis :))...vad ca si altii au mai patit.
 7. Am fost la Adela si am avut o experienta tare neplacuta. In 30 min s-a terminat totul, lipsita de chef si grabita, doar sa te termine. Mai mult o laba decat masaj. Dezamagitor
 8. Sa nu mergeți la Adela. E praf, fără implicare, se grabeste, nh merita
 9. Locatia o are la unirii, pe dimitrie cantemir, usor de ajuns
 10. Cea mai buna experienta pe care am avut-o cu escorta. Ingiena: 10 Gfe:10 Fizic : 8 (nu are sâni mai deloc) Normal: 9 Oral: 10 Finalizare faciala exploziva Preț: 100 fin
 11. Când puneți anunțuri nu vreți sa puneți și detalii: preturi, servicii? Nh mai postați aiurea
 12. Fata aceasta răspunde niciodată..
×
×
 • Create New...