Sari la conținut

Discutii Masaj

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Buna seara o recomandare de masaj body to body din bucuresti? De preferabil cu sani mari 🙈🙈 va multumesc astept si poze sau recomandari 

• cleopatra01 a schimbat titlul în Discutii Masaj
  • Oras:Bucuresti
Postat
28 minutes ago, Mirelst said:

Buna seara o recomandare de masaj body to body din bucuresti? De preferabil cu sani mari 🙈🙈 va multumesc astept si poze sau recomandari 

Salut, Alice de la Ador Masaj. Sani mari

Reputație: 66
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

🐟 alert 😂😂 Cred ca e foame mare la ador daca s-a ajuns la astfel de “stratageme” de atras clienti pe forum

Postat
14 hours ago, chaos said:

🐟 alert 😂😂 Cred ca e foame mare la ador daca s-a ajuns la astfel de “stratageme” de atras clienti pe forum

Eu nu inteleg… unii chiar credeti ca exista un stat paralel/conspiratie in orice aspect al vietii voastre. Am intrat pe forum si am vazut topic nou, am recomandat-o pe Alice pentru ca o stiu de la Ador, unde am fost de 3 ori doar. Are sani mari, e din Bucuresti. Nu stiu pe altcineva, asta i-am recomandat.

Oricum, pe mine ma mira si altceva — faptul ca i-a fost acceptat topicul, iar eu am postat de doua ori despre o maseuza de pe olx, am cerut parere, cu titlu, link catre anunt, detalii si mesaj scris respectuos, fiind refuzat topicul in final. De doua ori… asa ca daca acestui user i-a fost acceptat si poate avea si el nevoie de o parere, i-am scris din ce cunosc. Am mers de 7 ori la masaj, singurul salon fiind Ador unde am mers de 3 ori si mi-a placut mereu. La alt salon nu am fost, doar la maseuze de pe olx care fac si handjob la final. 

Reputație: 52
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat
La 30.06.2026 la 2:02, horti55 a spus:

Eu nu inteleg… unii chiar credeti ca exista un stat paralel/conspiratie in orice aspect al vietii voastre. Am intrat pe forum si am vazut topic nou, am recomandat-o pe Alice pentru ca o stiu de la Ador, unde am fost de 3 ori doar. Are sani mari, e din Bucuresti. Nu stiu pe altcineva, asta i-am recomandat.

Oricum, pe mine ma mira si altceva — faptul ca i-a fost acceptat topicul, iar eu am postat de doua ori despre o maseuza de pe olx, am cerut parere, cu titlu, link catre anunt, detalii si mesaj scris respectuos, fiind refuzat topicul in final. De doua ori… asa ca daca acestui user i-a fost acceptat si poate avea si el nevoie de o parere, i-am scris din ce cunosc. Am mers de 7 ori la masaj, singurul salon fiind Ador unde am mers de 3 ori si mi-a placut mereu. La alt salon nu am fost, doar la maseuze de pe olx care fac si handjob la final. 

Daca ai fost la maseuze de pe OLX poate ne spui si noua ce si cum !

Oricum ,Alice are sanii mari dar si burta......

Postat
On 7/1/2026 at 1:56 PM, varud76 said:

Daca ai fost la maseuze de pe OLX poate ne spui si noua ce si cum !

Oricum ,Alice are sanii mari dar si burta......

Nu mi-a fost acceptat topicul, de doua ori a fost respins… nu am inteles motivul.

Postat
On 6/29/2026 at 12:01 AM, horti55 said:

Salut, Alice de la Ador Masaj. Sani mari

@horti55 poti sa imi dai niste detalii de la Ador se face masaj si mai ce se poate . Preturi ok ? Ms mult 

Postat
On 7/3/2026 at 2:22 PM, Mirelst said:

@horti55 poti sa imi dai niste detalii de la Ador se face masaj si mai ce se poate . Preturi ok ? Ms mult 

Se face masaj foarte bun, e totul curat, ai cabina de dus in camera de masaj. Mie mi-a placut atmosfera, au si muzica in timpul masajului. Daca esti respectuos, bineinteles ca vei fi respectat. Mai mult decat masaj nu este, nici nu am incercat, tocmai pentru ca nu este. E vorba de masajul body to body unde trebuie sa existe acel bun simt. Au facut de curand o camera de dominare acolo, unde iti face ea domi. Nu am fost, nu-s curios. Doar mi-au aratat camera ca eram chiar la inaugurare — e foarte misto facuta.

Postat
On 7/3/2026 at 1:04 PM, horti55 said:

Nu mi-a fost acceptat topicul, de doua ori a fost respins… nu am inteles motivul.

Asa mi s-a întâmplat si mie. N-am primit niciun mesaj cum ca ar fi fost respinsa postarea, dar efectiv nu a fost postata. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare