Sari la conținut

daeger

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre daeger

  • Dată Naștere 03.11.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Sex

Informatii de Contact

  • Telefon:
    0771284436

daeger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Meh..in legatura cu numarul tocmai s-a stabilit ca tipul nu si-l schimba avand in vedere ca il avea altcineva notat pe undeva. 2. Aiurea ... si eu sunt inalt plinut relativ si cu cioc asta e discriminare. 3. Poate nu sunt la curent cu argoul contemporan dar nu am reusit sa inteleg ce si cum se intampla din mesajele alea (logica actiunii in sine-plus ce inseamna "dantela"). 4. Cineva isi dadea cu parerea despre protectie etc. spray tocmai a spus ca tine relativ la indemana - telescopic(ar fi relativ funny ca o tipa de 50-60 kg sa fol asa ceva un dildo ar fi mai la indemana si o idee mai inspaimantator ) pistol etc. in Romania nu e asa de simplu sa detii arma de foc sau electrosoc (cea mai buna solutie din toate punctele de vedere avand in vedere ca sa spunem ca Politia ar fi peste mana de apelat e sa iti inchei un contract cu o firma de securitate si eventual sa discuti care ar fi cea mai ok solutie propusa-majoritatea localurilor care au staff putin au de obicei un buton de "panica" e mai ok decat suna un prieten pe tel. daca e acasa daca nu e etc. unde e telefonul samd. Nici nu cred ca ar fi nevoie sa dai detalii de ce si cum). 5. Aiurea ca se intampla tampenii de astea ... bine ca s-a rezolvat.
  2. Telefonic. A durat ceva...cred ca depinde de noroc.
  3. Am reusit sa ajung la Diana. Este o fata micuta bruneta (nu ma pricep la judecat inaltimea cred ca in jur de 165-175), corp foarte bine proportionat, sani frumosi de marime medie care arata super. Arata bine (simpatica, genul de fata cu care ai putea iesi in oras), unii acuza lipsa machiajului, pe mine personal nu m-a deranjat deloc. Nu o sa intru in foarte multe detalii. Igiena-10 chiar nu am nimic de reprosat; Normal-8 corp foarte frumos, experienta placuta; Oral-10+ GFE-9 (e simpatica, actul in sine nu este mecanic). Nu m-am uitat la ceas, nu stiu cat am stat, oricum nu m-a grabit si nu m-am simtit grabit. Cam atat. Eu o sa mai revin daca va fi posibil.
  4. Ideea e ca am inteles ca trebuie sa insisti ca sa o prinzi la telefon. Nu ma simt foarte bine daca sun de foarte multe ori...e deranjant. Cei care au reusit sa vorbeasca cum au procedat...Am incercat sms fara succes. Mersi.
  5. Eu unul am incercat sa o gasesc...dar fara noroc. Inainte nu avea telefonul deschis acum nu raspunde. Nici nu vreau sa insist foarte mult....
  6. O fata super ok. Oralul e super ok. Per total nu pot comenta nimic.O sa ma mai intorc cand o sa am o stare de spirit/fizic mai buna.
×
×
  • Creează nouă...