Sari la conținut

jonit

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jonit

  • Dată Naștere 07.07.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

jonit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Oameni buni, aceasta fata este ok, pana în momentul în care considera ea... ulterior devine neserioasa, nu mai răspunde la tel/ mesaje s.a.m.d... modalitatea ei preferata de abordare este mesajul, iar dacă ai reușit să îți răspundă du te ca e o tipa care stie sa te fută. În ceea ce ma privește ... tipa este neserioasa ! Toate cele bune !
  2. Asta este prima mea recenzie, drept pentru care as vrea sa salut comunutatea, si pe cei mai vechi de pe aici. Consider ca ati făcut o treaba buna aducând cererea si oferta în același loc. Si acum sa intram în detalii despre întâlnirea avută cu Cristina (o domnișoară micuță,slim cu o fata drăguță si un corp armonios, sâni mărimea 2 destul de fermi, mica în solduri si un fund bombat). Am sunat, de mai multe ori, fără succes, când într un final raspunde. Îmi spune unde trebuie sa ajung (în zona teatrului Notarra), ii spun ca ajung în 20, ajung, sun din nou pentru ultimele detalii, mi le da si ma trezesc în fata usii ei. Nici nu am apucat sa bat când se deschide usa iar în spatele ei se afla o fata simpatica cu un zâmbet dulce, care m a primit sumar îmbrăcată (un sutien rox si bikini negri). După ce mi a deschis ma invita sa o urmez timp în care eu admiram aliura ei (este destul de fit). Ajungem în camera, ma ajuta sa ma fac mai comod punand u mi un umeraș la dispoziție, începem un small talk si ma duc la dus, ma întorc, se duce si ea, si ne intalnim din nou în camera. Fiind întins pe pat, vine si începe un oral neprotejat bun: încet, umed, cu rotiri de cap si jucat cu limba - m am simțit genial, si ea mi a dat impresia ca îi plăcea sa facă asta. La un moment dat am rugat o sa vina deasupra (lady on top) unde se misca bine, dar este destul de limitata din cauza patului din camera (scartie ca toate alea) bineînțeles ca nu am am lăsat acest aspect sa ne încurce în vre un fel ( la un moment dat credeam ca o sa urce vecinii la noi ) după aceea am zis ca e timpul sa muncesc si eu si am început un doggy style unde mi a plăcut destul de mult, ea micuță, funduletul bombat ma făcea sa arat ca un pornstar (si va asigur ca nu sunt asa ceva), deja trecea timpul, si am decis sa mai vina o data deasupra unde am si finalizat. Note : Locație: 7 ( minusuri patul care scartie, plusuri are AC si apartamentul este ok si baia curata cu de toate etc) Fk : N/a Oral 9 ( dar poate fi si de 10, eu preferam ma rough) Normal 8 (de precizat ca are o pasarica stramta in care te simti bine) Anal : n/a Gfe : 9 ( e o fire vesela si cred ca asta contează foarte mult ) Cadoul 200/ 1 h De recomandat DA. Sper sa nu fi omis nimic, Cristina sper ca te ai simțit la fel de bine pe cat m am simțit eu în compania ta.
  3. Băieți eu cred ca domnișoară este pre buna pentru meseria asta, nu stiu cine s ar mai deranja sa o sune când sunt atât de multi oameni care se plâng ca nu raspunde. Ar trebui putin bun simt si putina disciplina, înainte de a începe în treaba asta... Eu nu o sa mai încerc la fata asta .
  4. Salut băieți, oare numărul din topic mai este valabil ?
  5. Salut, mai stie cineva ceva de Andra? Am încercat sa o sun, nu a răspuns, i am transmis un mesaj, nu a răspuns. Va scriu deoarece vreau sa stiu dacă mai activează sa nu. Mulțumesc,
×
×
  • Creează nouă...