Sari la conținut

rdy06

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rdy06

  • Dată Naștere 01.07.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.048 citiri profil

rdy06's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Reputație

  1. Salutare, ma poate ajuta cineva cu numele/topicul domnișoarei care are locatia in fostul bloc Dristor Tineretului, actual Nedelya Tineretului? Avea scara langa Sensiblu/Mega Image in intersecția bulevardului Mărășești cu bulevardul Dimitrie Cantemir. Merci, va salut!
  2. Salutare, Ultima data cand am vazut-o era graviduță, iar asta se întâmpla acum aprox 1 an de zile. E posibil sa fie in concediu maternal, pentru ca eu trec de 2/3 ori pe sapt prin zona si nu am mai zărit-o. Seara buna!!ðŸ‘
  3. Salutare la băieți, Am sa fiu scurt in povestire pentru ca timpul nu ne permite. Acum câteva saptamâni am fost la domnișoara Diana si pot spune ca a fost o decizie foarte buna. Ca locație se afla in apropiere de piața sudului, intr-o zona liniștita, cu locuri de parcare, are la parter o farmacie. Domnișoara prestează intr-o garsoniera modesta dar curată, cabina de dus, Geluri de dus si prosoape curate. Diana este o fata simpatica, cu bun simt si aproximativ noua in domeniu, spune ca s-a apucat de treaba acum 3/4 luni, deși din prestația ei nu ai crede. Bruneta, sâni nr 3 frumoși, fermi si un fund care cere palmuit Acțiunea a debutat cu un oral foarte bine executat, DT si implicare din partea ei. Ulterior am trecut la un normal cu ea deasupra pentru a-i admira sânii. Am schimbat inca o poziție apoi am rugat-o sa finalizam oral, pentru ca prea laudata era pe forum din acest punct de vedere. Pe buna dreptate, pentru ca a așteptat pana si ultima picătura de energie pe care am eliminat-o 😂. Dupa finalizare am mers la dus pentru împrospătare apoi decartat cadoul in valoare de 100 lei. Nu mi-a cerut banii inainte si nu m-a grăbit absolut deloc. Ca note as putea da: Locație - 8 Oral - 9.5 Normal - 9 Anal - nu face GFE - 9 (nici eu nu sunt genu prea prietenos cu domnișoarele) Modalitate de contact: va sfătuiesc sa o abordați prin sms pt ca la telefon nu prea raspunde, afirmație făcută de ea. De revenit?! da cu siguranta. Spor la toată lumea!!
  4. Buna Delia. Ti-ai schimbat nr de telefon sau ai luat vreo pauza? Am tot incercat sa dau de tine dar fără succes...
  5. 0727191305 Am reușit sa dau de ea saptamana trecută însă programul încărcat nu mi-a permis sa o cunosc in carne vie. Daca ajunge cineva înaintea mea astept impresii. Spor!!
  6. http://m.publi24.ro/.../Index/17570070 Salutare, Are cineva idee despre domnișoara de mai sus? Am contactat-o ieri, foarte amabila si sociabilă, vorbește foarte frumos. Am stabilit pentru astazi o întâlnire dar are tel închis. A fost cineva la ea? Mulțumesc.
  7. http://m.publi24.ro/Gallery/Index/17570070 Salutare, Are cineva idee despre domnișoara de mai sus? Am contactat-o ieri, foarte amabila si sociabilă, vorbește foarte frumos. Am stabilit pentru astazi o întâlnire dar are tel închis. A fost cineva la ea? Mulțumesc.
  8. Salutare tuturor, Fiind primul meu topic vreau sa va zic bine v-am gasit !! In al doilea rand, navigand printre domnisoare am gasit urmatorul anunt: http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/garantez-pentru-poze-23-de-ani-te-astept-in-locatia-mea-sa-te-rasfat-cu-un_27885941.html https://nimfomane.com/forum/user/165425-69-ani-cunni/?tab=topics Ceva experiente cu tanara? O duminica minunata.
  9. salutare tuturor. bine v-am gasit oameni buni !!
×
×
  • Creează nouă...