Sari la conținut

mihaicrisan

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mihaicrisan

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mihaicrisan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputație

  1. Salut, Exista stapana Ezada. Are un studio OK. E greu insa de gasit...dar nu imposibil. Trebuie sa o cauti pe Google..are un site si o adresa de contact.Daca ai noroc...te accepta. Eu am fost de doua ori si am platit 200 de Ron. In principiu e simplu. Sper ca ti-am fost de folos. Pentru mine
  2. Am fost vinerea trectuta.Am facut o programare cu 3 ore inainte,si dupa aceea am confirmat inainte cu o ora(fac precizarea pt. ca de foarte multe ori am luat tepe din punctul asta de vedere).M-a asteptat intr-o rochie de seara si pantofi cu toc, partament de 3 camere curat,am stat de vorba vreo 10 minute,fara sa ma grabeasca absolut deloc.Fizic,exact asa cum au descris-o ''antevorbitorii"(1,72,slabuta,sani 3 usor lasati si cam moi).Am facut un oral neprotejat cu CIM(cam de nota 7),si cam atat pentru ca nu mai aveam eu timp .Se confirma chestia cu labiile foarte mari.Vreau sa remarc atitudinea superOK,si faptul ca nu m-a grabit deloc.Platit 100 Ron din proprie initiativa pentru 50 min.
  3. Am fost dupa ce initial o sunasem pe 0721716078.E o tipa matura(ea spune ca are 49 de ani ),miniona,curata,ingrijita(manichiura,pedichiura, impecabile),prosoape curate ,gel de dus...totul OK.Este foarte deschisa in ceea ce priveste sex-ul,FK permis,CIM permis,normal OK cu destul de mult entuziasm.Vorbeste destul de mult,insa nu chiar enervant de mult.In concluzie recomand amatorilor de mature putin plinute si deschise la minte.Am platit 150 Ron pt. o ora fara anal.
×
×
  • Creează nouă...