Sari la conținut

phoothai19cm

Serious Contributor
  • Număr conținut

    466
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre phoothai19cm

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Femeile mute.

phoothai19cm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-41

Reputație

  1. https://www.xvideos.com/video24226233/lorain_duval_fucked_on_the_pool_table La 27:55 s-a cam dus si pe muian ce nu a ajuns in cerul gurii...
  2. O sa fiu mai bun. O bag pe jumate cand fut in cur.
  3. Sunt multe lucruri care tin de perspectiva si gradul de intelegere al unor situatii, dar multi sunt prea putori si prea prosti asa ca se multumesc cu ce e servit de propaganda. Din cauza asta sunt si rupti de foame si plini de ura si frustrari. De prosti ce sunt.
  4. Stiu ca va era dor de mine. Sunt curios cati dintre prostii cronici rupti in burta de foame care fac revolutie pe un forum de curve au citit ce se modifica. Voi lesinati de foame de nu stiti nici cum va cheama dar suferiti de justitie.
  5. Vreau sa te fut in cur si Dobre sa filmeze. Cat e halatul mamaie ?
  6. Exista forme de viata fara respect de sine si cu educatie precara, se numesc "taximetristi" (preponderent de etnie) Cine se aseamana se aduna.
  7. Peste 5 ani tot aici va gaseste foamea.
  8. La corp mai esti cum mai esti, dar te strica fata sincer. Ai cucui in frunte de la catarama ?
  9. Nu ca m-ar afecta, dar ai preturi cam mari la cum arati. Am fost la tine cand erai in Vitan si nu faci banii astia si ca aspect nici ca prestatie.
  10. Bravo ba Manivela, te duci si lingi pe unde au trecut sute si pe tine te doare ca nu ai papuci de unica folosinta... Vrei sa-ti zic ceva tare ? Cred ca m-ai pupat in penis. Fata e buna baieti, dati la ea.
  11. In poza doi putem considera ca : 1. Iubi si-a bagat picioarele 2. Pestele si-a bagat coada Concluzia e ca trebuie sa-si schimbe gogosarii aia luati din Dragon.
  12. Ce s-a intamplat pe 14 fata ? Ca anuntasei ceva...
×
×
  • Creează nouă...