Jump to content

ninfomanee

Serious Contributor
 • Content Count

  364
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

408 Reputatie Excelenta

2 Followers

About ninfomanee

 • Rank
  Serious Contributor

Recent Profile Visitors

5,627 profile views
 1. N-o înțeleg pe asta cu mai multe detalii la telefon, omul te-a intrebat dacă faci oral neprotejat, răspunsul e in funcție de rețeaua de pe care suna sau după voce? De ce nu raspunzi la niște întrebări elementare, ca bani mulți știi sa ceri. Intr-adevăr, este loc pentru toată lumea, dar dacă tot te ai aruncat la preț de lux, exemplifica și serviciile..
 2. Hai mai in Civilizație aici ca dacă prindem Iuliu maniu intr-o zi norocoasa e posibil sa ne futem toată ziua și pe tine tot sa n apucam.
 3. am fost si eu la domnisoara... am contactat-o pe whatsapp, mi-a insirat textul, 150/300 restu e extra, locatie anastasie panu intr-o garsoniera corecta. aspect domnisoara: este foarte frumoasa la fata, dar nu prea este tonifiata, subscriu ce au zis colegii, sanii sunt lasati, ceva burtica ( pare ca a trecut recent printr-o nastere ) oral monoton,fara artificii.. cu nota de trecere normal la fel de monoton Ea este foarte simpatica si docila, dar serviciile nu sunt tocmai la nivelul banilor pe care ii cere tocmai de asta eu nu mai revin, dar ma bucur ca am trecut-o pe lista.
 4. Merg la ea de vreo 2-3 ani încă de cand nu avea silicoane și lucra doar pe public. Eu de cand merg la ea tot timpul m am bucurat de aceiași calitate a serviciilor. Niciodată nu m-a grăbit. Pot admite ca vorbește foarte mult, dar acest lucru nu cred ca este intenționat, așa e felul ei. Legat de servicii, totul a fost ok mereu, cand citesc aici mi se pare ca nu o recunosc ceea ce ma duce cu gândul la următoarele scenarii: 1) fie fiind de-al casei beneficiez de un tratament special 2) ăștia de lasă recenzii nasoale au interes sa denigreze alte dame in detrimentul “prietenelor” ( lucru
 5. ninfomanee

  .

  A fost cineva? Am chef de-o țâțoasă ca ea dar n aș vrea sa ma ard, m-am ars ieri o data, azi vreau ceva calumea.
 6. ninfomanee

  .

  Cont înregistrat acum 55 minute vine cu recenzie direct pozitiva, fără prea multe detalii. Miroase a hamsie prăjită! mă rog, acordam prezumția de nevinovăție și ii uram bun venit. Ne dorim sa vedem și noi poze cu pierja si cu țațele dar nu așa obscure, mai clare.
 7. am revenit si eu la karma sa-i testez rezistenta la anus si e ce trebuie, am pompat in ea cu pula beton si duce bine. se strange putin cand ajunge la cotor dar e normal.. o suge destul de bine, pt zona in care e nu gasesti ceva mai bun ! mai ales daca nu vrei anal sau alte chestii 100/200 e raport calitate pret excelent
 8. Indraznesc sa-mi retrag cuvintele si sa-mi cer scuze fata de fata asta. Am mers la ea si este foarte ok, sani bestiali, nu e pt amatorii de skinii, undeva la 1.70, rubensiana. Este foarte frumoasa, e o femeie pe care daca as vedea-o as putea sa jur ca nu ar fi escorta. PLM, o sa dezvolt curand actiunea ca acum nu am timp! IDEEA e ca eu personal mai revin si retrag ce am spus despre ea. E o bomboana de fata! Servicii foarte ok Locatie aproape de metrou titan. Eu am decartat o finalizare, dar abia astept sa petrec mai mult timp cu ea. Oral protejat foarte suculent :)) 10
 9. evitam evitam! n-am fost la ea, dar am discutat pe whatsapp si are o atitudine de cacat. Dupa doar 2 intrebari, locatie si sa-mi dea niste poze concludente i-a sarit tandara.. si mi-a zis sa caut in alta parte :))
 10. Intrebare din partea cuiva care vrea sa treaca pe la tine, insa din varii motive nu te poate suna decat atunci cand poate ajunge la tine. ai locatia la RASARIT? POT SA-TI SCRIU PENTRU O PROGRAMARE? urmeaza exemplul celorlalte fete si ia-ti whatssap ca sa facilitam conversatia. multi nu putem sa vorbim la telefon..
 11. Mi se pare totuși cam scump, deja depășește inclusiv prețurile din afară, adică din punctul meu de vedere, indiferent cum te-ai prezenta, nu știu ce ne-ai putea face de 100 lei/ 5 minute. Dar fiecare face ce vrea cu banii lui. Eu personal nu vreau sa susțin Trendul asta, mai e o nebuna Ecaterina care cere la fel. Tocmai de asta îndrăznesc sa comentez. nu te supăra, e corpul tău, ceri cât vrei, dar totuși.
 12. Ai nimerit-o in toane bune, e Ionela, mai are și alte topicuri . Eu am mers destul de des la ea pt aspect și preț DAR - probleme igiena - uneori nu are chef lucru care afectează total actiunea -gfe sub nivelul marii depinde de cum o prinzi, eu personal n-o recomand
 13. Așa voi face. Ești la răsărit de soare ?
×
×
 • Create New...