Sari la conținut

gigicovrig

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gigicovrig

  • Dată Naștere 01.01.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucharest
  • Interese
    women

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

gigicovrig's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

52

Reputație

  1. gigicovrig

    0748403865

    Bună, în seara asta lucrezi?
  2. Mulțumim de recenzie frate @Soulflay
  3. Pai când am plecat, era un confrate în fata blocului la telefon, cerea indicații de etaj și ap 😂... A durat maxim 1 min după ce am ieșit din apartament. Aici ridica niște întrebări și de igiena, dacă mai merge sa facă dus între clienti
  4. Ok, am vizitat-o pe fata, acum notele. Garsoniera e ok, 9, curat, retras, la dush nu am fost pt ca veneam direct de la hotel. Corp: 10, sâni mari și frumoși, fund drăguț, tatuajele fac toți banii Atitutine: 6, de la început mi-a spus ca am fost norocos ca am venit ca mai așteaptă 2 băieți jos. Și s-a pus pe fast fuck... Nici nu am întrat bine în camera ca direct hai dezbracă-te, cât stai... Treci în pat... Oral: 9, am ales OP, am avut un feeling Normal: 8, a fost deasupra, 5 minute apoi a început ca a obosit și sa schimba... După câteva min în doggy am zis eu ca nu pot sa termin și s-a oferit sa ma ajute cu un hand job (după atitudinea cu care a început, sincer mi se tăiase cheful) ATENTIE însă, am mai auzit o tipa și un tip în apartament (posibil peștișor), și cică tipa este doar o colega ce are grija de câinele ei... Pe bune? Nush ce sa zic, nu m-a convins... E ok, arata decent, drăguță... Și la 100 RON merge de o descărcare rapida... Dar eu unul nu as mai reveni...
  5. Am văzut ca Amalia nu este de găsit. Am sa încerc la Alessia, poate iese ceva misto
  6. E cineva căruia nu ii place ce ai descris tu? 😂 Cred ca orice bărbat își dorește asta. Am sa aleg una din fete, și revin cu recenzie.
  7. 😂😂😂 Bun asa Îmi poți recomanda ceva din oraș? Din câte vad piața este destul de slaba, iar pe publi nu pare nimic de încredere.
  8. Salut @labadepisoi, vad ca ești unul dintre cei mai activi aici pe Mehedinți. E chiar asa mișto fata? Ca o sa fiu în trecere prin oraș și as încerca și eu 😁
  9. 800 ora ? :hmmm ahahahahah :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 cat vor ruptele astea mah ? vedeti fetelor ca opt zeci de lei se scrie 80 nu 800...inteleg ca nu prea ati dat pe la scoala, mai ales tu carima...dar totusi, nici pe astea cu 0 nu le stiti... la banii astia fetelor, nu stiu ce sa zic, dar imi faceti si piata si curat prin casa, ca la cum aratati nu faceti niciuna mai mult de 150 pe ora (cu indulgenta din partea mea, ca sunt mana larga)
  10. Vezi ca au un site gen publi24, dar nu imi mai amintesc numele. Si in Sofia, toate se deplaseaza la hotel, pe aceeași bani, nu vin cu scoruri astronomice ca in romania.
  11. Salut confrati futezatori. Gasesc ceva decent pe la ora asta prin Galati? Ca aveam vreo 2 tinte, dar nu raspunde niciuna.
  12. Am sunat astazi toată ziua la ea, niciun răspuns.
  13. Salu frati futaciosi Vâlceni. Caut de cateva ore ceva bun pe forum si e cam seceta. Si ca orice pularau disperat am aterizat pe publi24. Am gasit anuntul de mai jos. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/prima-zi-19-anisori-poze-din-locatie/fg33fe032igg7fh0e072055h9e49g3f2.html Am sunat de vreo 2 ori in jumatate de ora, de fiecare data a fost respins apelul. Am cautat si aici pe forum, si se pare ca nu aeste nr de telefon. Voi stiti ceva de ea? E aparitie noua pe zona?
×
×
  • Creează nouă...