Sari la conținut

sweet4u

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sweet4u

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.842 citiri profil

sweet4u's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Multumesc Cassy...intr-adevar nu sunt foarte activa pe forum si nu stiam de mesageria privata. Voi spune direct atunci, pentru cei interesati, ca pot urmari videoclipuri sexy cu mine si cu Alexandra pe discrete.ro , precum si mai multe galerii foto. Sper ca nu am incalcat vreo regula! Va sarut !
  2. Buna seara tuturor, as dori sa anunt pentru aceia dintre dvs care sunt interesati de un videoclip sexy cu mine sau cu Alexandra ca recent am filmat unul ( ok, mai multe ) si daca doriti sa le vedeti puteti sa-mi dati un mesaj in privat (ca sa nu fac reclama aici ) si va spun unde le gasiti. Va pup dulce pe toti!
  3. Buna, sunt Anca si as dori sa precizez ca nici eu, nici Alexandra, nici vreo alta colega de-a nostra NU prestam servicii de natura sexuala, ci numai masaj erotic. Deci colegul de forum Varan (care apropo este la primul post) ori se insala si ne confunda, ori reprezinta probabil "concurenta". Multumesc pentru atentia dumneavoastra!
  4. Buna tuturor, am uitat sa mentionez si programul; ma gasiti zilnic intre 11.00-21.00. Multumesc!
  5. nu am thread...pentru simplul motiv ca lucrez doar de cateva zile....kiss u
  6. Buna, eu sunt Tania, am 24 ani, sunt o tipa dezinhibata, stilata, frumoasa si putin perversa, maseuza de profesie, ofer diferite tipuri de masaj, printre care si erotic dlor ce doresc ALTCEVA in viata. Locuiesc intr-o vila lux (cu acces piscina) in zona Piata Unirii. Garantez foto reale facute recent chiar in locatie. Rog nu sunati pentru sex! Mai multe poze cu mine gasiti pe www.sweetpleasure.ro . Tel : 0729.240.023 Pret : 150ron/ora
×
×
  • Creează nouă...