Sari la conținut

angelicat

Platinum Member
  • Număr conținut

    9.885
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre angelicat

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    ome

Vizitatori Recenți Profil

1.044 citiri profil

angelicat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Week One Done

Recent Badges

-15

Reputație

  1. asa greu iti e colegu sa dai un mesaj pe whatsapp si sa afli tot ce te intereseaza? eu din recenziile celor de mai sus inteleg ca finalizarea e prin masaj, ca scrie ca nu ofera sex, au scris atatia ca s-a pupat si pe gura si pe pizda cu ele, de program la fel scrie ca unii s-au dus dimineata, unii seara, iar ea mentioneaza ca lucreaza doar cu programari. deci ca sa nu te incurci, nu mai bine ii scrii ei ce vrei si te lamureste ea ce se poate si ce nu? si ca sa revin si eu cu doua trei vorbe: karla e o femeie foarte atragatoare, calma, diafana, cu o senzualitate aparte. Imi place felul ei de-a fi, tocmai de aceea m-am bucurat sa vad ca lucreaza singura si ma pot bucura de sedintele de masaj alaturi de ea departe de salon, in ultima vreme nu m-am mai dus la salon iar acum apreciez ca e doar ea in locatie pt ca sincer iubesc discretia si intimitatea. am deja cateva vizite la activ, de fiecare data m-am bucurat ,cum se zice, de toti banii, pana la ultimul leu si pana la ultimul minut din sedinta, fara graba si cu toata amabilitatea posibila. Karla este o femeie care stie sa se faca placuta si orice vizita la ea a fost mereu o reusita. O recomand oricui doreste o femeie placuta, cu un caracter frumos, foarte educata si manierata, atenta, rabdatoare, etc. Locatia noua imi place deasemenea extrem de mult, foarte curat si cu toate cele necesare, lumina difuza, muzica buna, relaxanta, o companie foarte foarte placuta! mergeti si voi si va veti convinge!
  2. Andreea, frumusete mica, cum spuneai tu, acum multe postari, suntem in 2021, ce e cu pozele tale, par facute cu un nokia 3310, uita-te la pozele tale de acum 10 ani, erau infinit mai bune calitativ decat astea. Si e pacat, pentru ca tu esti infinit mai buna calitativ (si cantitativ) acum, decat acum 10 ani. Hai te rog, bucura-ne cu niste poze calumea, ca a fost o vreme cand erai regina forumului cu pozele tale. Nu mai lasa amatoarele astea necunoscute sa castige la concursul foto 😘😘😘😘😘
  3. Are peste 11 ani de forum, dar primul cont i-a fost banat acum multă vreme, din motive obscure O fată minunată, păcat ca nu stie să-și aleagă anturajul... Un an nou bun, Andreea!
  4. Glavan, labar agresiv pe viață. Sau, cum ar spune poetul, exponentul malachiei perene. Roxi, atatia ani pe forum si încă mai răspunzi la așa provocari?
  5. Ce compendiu trist de boli mentale, acest forum si acest theead. Cred ca, raportat la numarul de membri, prin diversitatea si gravitatea lor, Nimfomane forum rivalizeaza cu cele mai celebre azile.
  6. Hopa si clona, sau o fi originalul? De fapt, cine mai e original pe forumul asta in afara de stimabilul Picon? La peștoi, muie la peștoi!!!
  7. Eu te inteleg, e frustrant ca fraierii sa dea banii la alte curve decat la a ta, stiu ca e foamea cat casa, dar puteai sa o dai si tu mai finuț, o recenzie negativa falsă, ceva boli venerice sugerate, ce pula mea, ai uitat cum ai facut, tu si altii ca tine, in trecut? Așa pari un simplu bagator in seamă "care laba e viata mea" si forumul o simpla supapa de ventilatie. E mai bine decat sa se vada ceea ce esti in realitate, dar nu e suficient de convingator. Mai scoate 2-3 clone, poate iti rupi de la gură 100 de lei si plătești un premium, sa para realist ce zici si mai încearcă. Ce morții vostrii, chiar v-a tampit foamea si ati uitat tactica de luptă? Pe ea "bărbaților", ca afecteaza vanzarea la curvele "preferate"
  8. Da, sunt somer si ma deranjeaza proxenetii disperați. Te rog sa nu mai lasi matele sa-ti ghiortaie asa zgomotos pe forum. Multumesc!
  9. Asa "vedem" din recenzii? I-auzi! Din ce recenzii, din alea facute de membrii vechi, credibili, nu? Purcica ta grasa ce mai face? Îți scoate destui bani de pacanele? Sarakie!
  10. Si sa apara si ala care a luat o boala, dupa ce a fost doar la ea in ultimile 12 luni. Ce pula mea, de ce sa schimbati reteta daca merge, pai nu?
  11. asa baieti, anihilati concurenta, ce e cu independentele astea care vin de afara sa va strice piata? pisicuts, nu-ti face griji, nu se astepta nimeni la nimic. muie la carasi! deci s-a bifat: dogata grasa nespalata "rodata" tepara mai aveti: ii pute pizda v-a fuarat bani din portofel are pestele in bucatarie urmatoarea clona grasa pe interval!
  12. Vezi Maria? Ai băgat scursura in seamă, acum o sa comenteze efectiv la nesfârșit, si vor aparea si alții, clonele astuia si ale altor labagii sifilitici. Sunt din 2011 pe forum, crede-ma ca le-am vazut pe toate, iar specimenele astea zburda pe aici de cand forumul a fost abandonat de fostul admin si transformat in wc public de actualul, acum cativa ani. Tu pari o tipa ok, nu te baga in troaca ca te mănâncă porcii. Succes, tu faci cum vrei si cum poti.
  13. nu te baga la discutii cu ei, labarii astia patologici abia asteapta sa le raspunda cineva, sa aibe impresia de contact uman. vezi-ti de treaba, baga anunturi cu ce preturi consideri tu ca meriti, de preferat pe publi24 si lasa troaca asta de bolnavi mentali, ca oricum 98% dintre clienti nu-ti vor veni de aici. cine te-a mintit ca acest forum conteaza nu ti-a vrut binele sau era prost informat.
  14. Amuzant anuntul, urâtă țiganca. :) Dar nu ma pot abține, de cate ori îți citesc o postare, sa nu-mi exclam in gand: "Doamne, imbecil om" Nu te cunosc, dar asta imi inspiri prin fiecare postare. Poate in realitate esti un om ok. Pe forum, in postari, nu.
×
×
  • Creează nouă...