Sari la conținut

roxi roxana

Neverificata
  • Număr conținut

    1.984
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

roxi roxana a câștigat ziua ultima dată pe Ianuarie 21 2016

roxi roxana a avut cel mai apreciat conținut!

4 Urmăritori

Despre roxi roxana

  • Dată Naștere 29.06.1994

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bacau
  • Interese
    Buna , numele meu este Roxana , Am 1.68-1.70 inaltime , 60-65 kg, ochii caprui , culoare parului ? hmm.. asta-i mai dificil .. blond/brunet/roscat/albastru / verde .. depinde cum am chef sa ma vopsesc , niciodata nu o sa am o culoare permanenta. Asa bun, mai departe :D , imi place ceea ce fac , pun pasiune , iar eu ma simt bine atunci cand vad/simt ca partenerul meu se simte bine , nu imi place sa mimez placerea.

    Serviciile mele sunt : OP/N - in functie de igiena fiecaruia , normal DOAR PROTEJAT , Anal DOAR PROTEJAT , masaj de relaxare (nu sunt experta ) uro (activ) si multe alte fantezii .
    Preturile : 30 de minute OP/N + NP = 100 de lei + AP 50 lei extra
    60 de minute OP/N + NP = 200 de lei + AP 50 lei extra .

    Nu accept , nu imi plac , urmatoarele lucruri :

    1 - Daca ti-ai facut programare te rog onoreaz-o , daca s-a intamplat ceva si nu m-ai poti ajunge , te rog anunta-ma , in caz contrar nu vei mai beneficiia de serviciile mele .
    2 . Nu imi negociez pretul , nici daca esti client fidel sau nu , unde si cand a fost cazul , am facut eu reducerii din bun simt , nu pentru ca mi-a cerut cineva la ochii.
    3 NU FAC - FK , finalizare orala , finalizare corporala , normal neprotejat , anal neprotejat sau alte lucrurii "stupide" nici daca esti frumos, ai muschii , sau imi dai dublu pretului meu .
    4 nu deranja inutil .
    http://nimfomane.com/forum/topic/54480-pentru-o-perioada-in-bacau-0754-417-223/ aici gasiti recenzii despre mine ..
    Multumesc pentru timpul acordat!

    Va pupa :*
    Roxi&fifi

Vizitatori Recenți Profil

35.851 citiri profil

roxi roxana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3k

Reputație

  1. Buna ziua. As vrea sa clarific situația. Într-adevar mai intru pe aici, asta pentru că mai am câțiva oameni dragi cu care mai socializez . In schimb NU eu sunt tipa care activează pe Constanta si in nici un alt oraș. Cartela mea a rămas in ultimul apartament in care am stat. Iar doamna a binevoit să o folosească. E problema ei, pe mine nu mă afectează in nici un fel deoarece eu nu lucrez si nici nu voi mai lucra vreodată . Mulțumesc pentru înțelegere! Va îmbrățișez cu drag!
  2. Hmm .... Acum ceva timp anunțam pe forum ca va fii ultima toamna in care voi lucra , desi nici eu nu credeam asta . Problemele parca se țineau scai de mine si nici eu nu știam cum sa le mai fac fata . Astăzi sunt fericita , si nu este o simplă iluzie . Astăzi am primit o sanda frumoasa . De a renunța la meseria asta , la lumea asta . Va mulțumesc voua , cei care ați fost alături de mine , care mi-ați rămas prieteni și înafară "serviciului". Va doresc tot binele din lume , spor la fetițe pe placul vostru și numai bine . Semnat - " o oarecare prin viețile unor oameni frumoși ". Ps: Rog un admin să-mi închidă si mie topicul. Mulțumesc anticipat!
  3. Dragul meu , folosește cu încredere telefonul. Aici nu reușesc să văd în timp util mesajele . Din păcate nu mai am loc astăzi .
  4. Da , accept . Suna-ma si discutăm . Asta pentru mâine ca astăzi nu mai am timp ...
  5. Buna dimineața ! Eu am ajuns în București , ne vedem de la 10:00-19:00 - L-V. VA PUP !
  6. Hei, eu mi-am încheiat programul pentru aceasta săptămână. Va pup si ne vedem de luni . Un weekend minunat va doresc!
  7. Dragul meu astăzi după ora 18:00 sunt acasă cu părinți si nu am timp. Am intrat fugitiv să anunț că pe weekend niam încheiat programul. Mulțumesc pentru înțelegere!
  8. Dragi mei ne auzim de luni . Programările de mâine pentru luni doar prin sms va rog .
  9. @saturday.night ,mulțumesc mult pentru recenzie. M-am simțit minunat în compania ta. Te mai aștept cu drag. Weekend minunat!
  10. Doar sâmbătă voi fii. Poze noi am pus un pic mai sus... Cum voi face altele cu siguranță le voi posta.
  11. E strict problema mea cât cer si cum cer. Nu am bagat mâna în buzunar nimănui !
  12. @viezuremanz , îți mulțumesc frumos pentru recenzia făcută. Voi tine cont de sfaturile tale. Te mai aștept cu drag. O zi frumoasa!
×
×
  • Creează nouă...