Sari la conținut

marsboy1340

Serious Contributor
  • Număr conținut

    408
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de marsboy1340

  1. Fata a fost la mine pentru o ședința mai lunga. Scuze colega. A doua întâlnire cu Ella a fost wow. Mulțumesc pentru intensitatea cu care am trăit aceste ore Ella! Esti o fata de nota 10 pentru mine. Sigur aici este vorba de chimie și de simpatie. Pace!
  2. Am fost azi la Ella. Sa încep cu sfârșitul: am ieșit satisfăcut și cu un zâmbet. A fost ce trebe! Programare pe whatsapp fără probleme. Locatia: 10 totul perfect. Ella este o fata naturala de Oltenia. Nu este o frumusețe nemaipomenita, însă mia plăcut la nebunie. Am fost inspirat și i-am cerut sa fie pe tocuri, deoarece am vrut ca fundul iei sa iasă în evidenta de la început. Și bine am făcut. Ella este o fata micuța (1,60) cu picioare scunde și un fund elaborat. Are o piele fina cu un miros foarte plăcut. Știe sa se miște perfect și mișcă fundul la fel de perfect... Am avut o ora foarte tare, cu 2 numere buuuune. O voi revizia curând: mâine sper. Note: aspect: nu e perfecta, ansa mie mi-a placut mult: 9 ON: nu am ce comenta, nu e cu COF, deci 9 FK: sunt doar pupici, dar dulci 🙂 Actiune, se mișcă bine, e acolo și te termina.... 10 Cum am spus, Ella este o fata naturala și autentica. Doar gemetele par exagerate, ansa poate unora le place... Eu o recomand, și la Tomson 🙂! Multumesc Ella de antalinire, si ma bucur deja de următoarea!
  3. Eu am raspuns unei întrebări pusă in limba engleză, in limba engleză. Atât… din ce motiv oare, te legi de mine?
  4. Posibil, nu o vorbesc perfect. Tu ai complexe de inferioritate?
  5. Nu, doar ca intrebarea era in engleză😅
  6. Yes, next weekend, when I will arrive in Timisoara… You will still be there?
  7. Sa te poziționezi in piața altfel ca restul. Cred ca ai ceva potențial. Ai 21 de ani, ai un corp special si ai tupeu. Poți profita de asta, dacă o faci mai cu cap.
  8. Pai comentariul meu a avut exact aceasta intenție: să dezcordez atmosfera si sa o duc in una constructiva pozitivă. Asocierea „rea“ cu „buna in pat“. Din punct de vedere de Marketing, este posibil o astfel de mișcare…. desigur este nevoie de multă fantezie. succes!
  9. Tonul tău chiar e agresiv. Dacă ești rea in pat, chiar poți fi interesantă… Cât de rea ești in pat, poți detalia?
  10. Intram in turul doi al procesului de selecție. Cele trei finaliste selectate vor mai avea de trecut proba orală (15 minute). Câștigătoarea va fi înștiințată pe 31.01.
  11. Aștept escortele sa trimite aplicațiile. Va rog cu foto sau video.
  12. Absolut corect, comentariul tău! Sa vedem ce se mai întâmpla pe aici..
  13. Hey fetelor, doriți sa ne cunoaștem si sa petrecem câteva zile frumoase in Timisoara împreuna? Perioada Februarie 05-10. Platesc hotel, restaurante, etc. Si desigur timpul vostru prețios. cine este interesată să-mi transmită un mesaj. Va pup. marsboy1340
  14. Salut tomson,

    Am o rugaminte. Voi ajunge la Timișoara in câteva săptămâni după catva ani, si nu mai am idee despre fetele actuale… M-a poți ajuta cu idei, care sunt de vizitat?

    raman recunoscator.

    Multumesc,

    marsboy1340

    1. Arată comentarii anterioare  3 alții
    2. tomson

      tomson

      Cu Kristinne nu gresesti, numa sa o prinzi , fii rabdator si prinde-o ca e marfa de exceptie

    3. marsboy1340

      marsboy1340

      WOW Kristine arată super, sper sa o prind…. Mulțumesc mult! 

    4. tomson

      tomson

      e bomba si presteaza tot

      gologani sa ai si rabdare persuasiva, flexibilitate

  15. Abordarea ta de la început a fost greșita! Cu oferta și cu comportamentul tau, ai dat dovada de nerespect fata de potențiali clienți. Cum am spus deja de la începutul apariției tale, piața (cererea si oferta) va dovedi, dacă te vei putea menține pe piata sau nu. Respecta clientela (cu comportament, cu oferta dar si cu prețul) si ați vei găsi clientela pe piata din Buc.
  16. Cred ca este evident. Exista niște legi ale pieței, peste care nu de poate trece… baftă!
  17. Motivul este clar: Marketing. Va reveni in România și are nevoie de clienți. Topicul Ekaterinei este pe val și Ines profita prin parazitism… Stilul este josnic, deoarece distruge astfel tipicul fetei așa cum a făcut-o și cu cel al Karinei. Karina măcar și-a dat seama de treaba asta, Ekaterina încă nu.
  18. Sabina, 10 ani de pula. Vai ce trace timpul…! Sa ai grija de tine Lady!
  19. Azi am avut plăcerea, sa o întâlnesc pentru prima data aceasta fata. Confirm ca este buna, buna de tat, și fraților mea amintit de legendara Fata (bini de tat) chiar nu mai imi amintesc de numele ei ,pentru Maeștri care au activat și acum 5-6 ani. (Domnul Picon, poate mai știe) In fine… Deci: Betty este o fata frumoasa, tânăra și dulce!!! Are in corp frumos cu un fund de excepție. Fata dulce, buze mari și ochi frumoși. Plus atitudinea ei este pro client. Betty este o fata sexy si seducătoare! Note: locatie 9 (patul e moale, însă nu deranjează mult aspect 9,5 fk întreținut, nu prea adânc… ON 9, mai Deep ar fi si mai bine 69 perfect 10 NP 9 All In: 9 1 h/ 250 RON plus ceva. pentru prima intalnire a fost super! sper ca o voi mai prinde când revin in Buc! Recomand cu încredere, este ce trebuie! te pup Lady, și multumesc ca mai primit!
  20. Ieri am petrecut doua ore frumoase cu aceasta fata specială. multumesc Lady!
  21. Buna, ce servicii ai acum si la ce preturi?
  22. Buna Lady! ai idee in ce oraș vei lucra, când se va deschide viața in Europa? Multumesc
×
×
  • Creează nouă...