Sari la conținut

hunters

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre hunters

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

hunters's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

28

Reputație

  1. Am fost eu la ea. Nu are 18 ani, de undeva de la tara ca are muchi pe ea, placut. La pat e varza o doare pizda. Nu mergeti
  2. E chiar ok fata. Nu bag mana in foc ca nu este tigancusa ca este brunetica dar e frumoasa, arata mai vine in realitate decat in poze. Preturi 150/250 si cica ar face si anal, nu am apucat sa ajung pana acolo. A facut un oral placut cu incercari de deep, am pus-o capra si i-am dat normal, se oduia frumos gemete placute de parca ar fi fost reale, aveam de gand sa i-o bag si la fundulet dar m-a furat peisajul si mi-am dat drumul. Cred ca am stat mai mult de 20 min door to door dar nu am avut probleme cu ceasul sau telefonul. Este chiar ok fata merita trecut pe la ea.
  3. Salut. Am vizitat astazi aceasta fata, undeva pe langa China Mall destul de usor de ajuns cu indicatii din partea ei, un apartament mic dar curat. Fata tanara 18-19 ani are un corp subtire, dar nu skinny, foarte frumos proportionata cu sani mari si fund rotund, talie subtire, foarte "buna". Serviciile sunt oral p/np si normal p (80/160). Oralul este interesant tente de deep, o pupa, o linge, mai ia cate un ou in gura, daca se si ineca cu ea putin era perfect - merita. Normalul cu implicare, miscari ample din bazin, gemete usoare zici ca-s reale, te saruta pe corp din cand in cand, pasarica curata cu miros frumos, umezire naturala. Eu am sa mai merg la ea.
  4. Am vizitat eu fata. Aste incepatoare, placuta privirii chiar gingasa, nu se implica mai de loc dar trupul ei proaspat merita incercat. nu dau note nu am ce nota
  5. http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/9290163/pustoaica_sexy_sex_total/ A fost cineva? Din poze este interesanta tare.
  6. Blonda este ea am fost mai de mult pe acolo. Arata bine, dar nu e pustoaica are la 30 ani, oral bun cu deep cu oo, normalul este si el bun, nu face fite la nici-o pozitie, se misca bine, gemete usoare. Anal nu am primit in oferta din pacate poate nu facea acum 3-4 luni. Halat 70-150 era pe atunci.
  7. Nu am mentionat ca nu sta cu ochii pe ceas si nici telefonul nu-l tine cu ea, eu cred ca am sta o ora jumate la fata, banii la inceput ca nu ne cunosteam a cerut Serafina.
  8. Fara doar si poate super fata. Stabilit o intalnire cu d'onsoara, am fost primit exact la ora stabilita, o data intrat in casa, dormitor, o casa curata, fata m-a intrebat daca fumez asa ca a adus o scrumiera si am stat putin de vorba cat am fumat o tigra timp in care am stat pierdut in ochii ei mari si albastri, dupa tigara igiena, dezbracat, aici am avut o surpriza placuta, fund si sani de "virgina", am admirat putin privelistea timp in care erectia nu a intarziat deloc asa ca m-am intis frumos pe spate si a inceput oralul care pot spune ca a fost superb cu oo, deep, schimbari de ritm, priviri cu ea toata in gat, mangaiat gogosica si ochiul lui Sauron, schimbat in 69, unde am savurat o prajiturica cu multa miere si miresme placute, de mentionat ca prajiturica se umezise deja, dupa nu prea mult timp am realizat ca de mai stau mult asa pierd resul distractiei si am solicitat balonul, aici am fost putin dezamagit de faptul ca nu a vrut sa stea deasupra si m-a lasat sa fac eu toata treaba, putin misionar in timpul caruia am avut parte de multe sarutari pe sfarcuri si trecut la caprita ca acolo-mi place cel mai mult, in timp ce pompapm incantat de priveliste am primit intrebarea daca nu intru si in cealalta parte de care si uitasem asa ca m-am conformat si am schimbat gaurica, o noua senzatie placuta sa fiu primit in posterior cu atata usurinta desi nu sunt chiar mititel . Per total o experienta placuta. In pauza igiena, si aici am fost cel mai impresionat, fetei i-i place sa stea cu clientu, s-a alintat in bratele mele mi-a aplicat cateva saruturi de parca ne cunosteam din liceu, am trecu la numarul 2 dinnou cu oral deep s.a.m.d., dupa timp de pompat simtind cum i-mi curge transpiratia pe spate am cerut sa ne oprim desi nu finalizasem si a 2-a oara lucru pentru care probabil aveam nevoie de 1 ora , s-a mai pisicit putin la pieptul meu cat m-am racorit, imbracat si plecat linistit in treaba mea. NOTE: fata: superba, mie-mi plac slabutele, 9.5 are sanii micuti dar frumosi cum spuneam de virgina oral: are toate felicitarile mela 10+ normal: 8 desi senzatia este placuta, simti sum se muleaza pe timpul activitatii, e mai puturoasa ca mine anal: 10 nici-o problema din partea ei GFE: 10 cu felicitari nu as mai fi plecat de la ea cadou: 250 ora de total MERGETI LA EA CA NU AVETI CE PIERDE
  9. 0760820440 are si numarul asta. Oral si normal protejate, implicare 0, ea este frumusica cu o privire inocenta as putea spune, nu am ce sa mai adaug. fata - 8 oral - 5 normal - 5 am dat 5 ca arata ea bine Nu recomand.
  10. Fost la ea. Un hotel prin satu de vacanta, a raspuns repede la telefon cand am ajuns in zona m-a directionat repede. La fata in fata este o persoana placuta, frumoasa, zambitoare, vorbareata, foarte tanara, sani medii, tari, rotunzi, frumosi, ochi inocenti, fundulet nu foarte bombat dar nici plat, fumat o tigara vorbit putin, spalat putin (fara prosop in baie dar are servetele). Trecut la actiune, oral NP dar fara artificii prea multe doar schimbare de ritm si ceva pupaturi, manuta doar ca sustinere putin. nu deep, nu zone adiacente dar fara graba spre balon prin urmare de incepatoare, la normal pasarica micuta curata, nu am bagat nasu la ea dar nici nu mi-a mirosit a ceva pe decursul actiunii, am lasat-o putin deasupra, miscari mecanice, asa ca am luat atitudine si am lucrat misionar urmat de mama iedului (aici am auzit si niste gemete placute care pareau naturale), finalizat in balon tin minte ca accepta COB nu stiu daca si CIM, uitasem sa spun ca nu face nazuri cand o atingi. Prin urmare o experienta cu o incepatoare, parerea mea, nu regret dar nici nu revin prea curand mai las sa treaca cateva luni sa vedem evolutia . NOTE fata: 8,5 (placuta) oral: 7 (NP dar destul de mecanic) normal: 8 (te simti bine in ea dar) anal: nu stiu poate ne raspunde domnisoara
  11. In plimbarea mea nocturna dau un search pe telegraf si surpriza fu placuta sa vad anuntul micutei Veve. Normal ca am sunat imediat si am stabilit o intalnire, restul e superb, iar ca sa-l citez pe Eminescu "sami bag" a scos untul din mine.
  12. @ victor24. Incearca si tu peste cateva zile ca acum nu are rost.
  13. Veve si-a luat colega. Scuze sunt cam obosit sa ca voi fi scut dar la obiect. Sun la Oana dar i-mi raspunde o alta voce, curios din fire si stiind ce poate veverita ma invit in 10 minute. Ajung la locatie m-a intampina alta fatuca pe numa Daria, micuta de statura cu buze carnoase, frumusica la fata, subtirica, sani medii putin lasati dar cu niste sfarcuri mari si rotunde (frumoase), fund bombat (apetisant), zambitoare, cam timida m-i s-a parut mie dar e tinerica nu cred ca are 20 ani (sper sa aiba 18). Inram in camera simpla, o canapea si o noptiera (dar nu mergem acolo sa dormim) ne dezbracam si-mi prezinta meniul (nu face CIM in rest accepta, anal nu am intrebat), putin grabita sa treaca la actiune dar daca incepi si o mangai intra in joc. Note: oral - 7.5-8 fara mana, are o gura calda dar nu prea a dat importanta la zonele adiacente; normal - 8.5-9 - am lasat-o deasupra - stramta (se simte placut chiar si prin prezervativ), s-a umezit de la oral, gema placut pe toata periada actului, se misca binisor, asteapta indicatii (nu am cerut nimic doar am asteptat sa vad ce poate). Concluzie: a fost o experienta placuta, nu extraordinara dar o sa mai trec pe la ea. recomand curiosilor.
×
×
  • Creează nouă...