Sari la conținut

corbu002

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre corbu002

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Fete

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

corbu002's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

26

Reputație

  1. Merci! Nu prea obijnuesc sa folosesc versiunea full, dar e ok.
  2. Salut, Nu mai reusesc sa gasesc functia cautare. E ceva cu contul meu sau e vre-o modificare generala? Multumesc!
  3. Asa este. Nu e recomandata pt cine vrea slabute. Fata e BBW clar.
  4. Salutare, Am reusit si eu o intalnire cu domnisoara, desi: In urma cu cateva saptamani vorbisem la tel cu jumatate de ora inainte, stabilisem ferm ( dpmdv) o intalnire, iar cand am sunat din apropiere (str Avrig) mi-a raspuns pe fuga ca "se descarca tel, si revine ea" (teapa eterna zic eu...) Acum vre-o saptamana, fiind prin zona (deci neavand mare lucru de pierdut) am zis sa mai dau o sansa si de data asta a fost cu noroc. Fata este cea din pozele de la pag 1 in care se vede un tatuaj pe abdomen. In pozele actuale din AT poate fi ea, dar cu alta freza si culoare la par, deci cred ca sunt mai vechi. Fata e foarte volubile, inca de la telefon, recunoaste ca e cam zapacita dar am remarcat prezenta unui carnetel, deci cred ca se straduieste sa o apuce pe calea seriozitatii. Aspect: 8/10 Fata e frumusica, miniona, cu forme bine proportionate, ochi mari, caprui si fata placuta. Una peste alta este peste medie. Puncte forte as zice fundul desi nici sanii nu sunt de ignorat. Igiena personala buna, dar am interactionat doar la un oral. ar trebui ceva cercetari mai amanuntite. Locatie: 8/10 Strada Avrig cam pe la mijlocul strazii. Singura in garsoniera (desi zicea ca ar dori sa se mute cu o colega pt siguranta lor) Curata, cabina de dus OK, apa calda era deja pornita, prosop curat (adica luat de la uscat si cu aspect ok ) Un singur gel de dus ok, fara miros pregnant (ideal), dar sincer nu stiu dc ar trebui mai multe? GFE: 7/10 Destul de bun, pt gustul meu cam vorbareata pe subiecte usoare (probabil ca sa ascunda unele emotii, nu stiu ...). Accepta celebrul FK din varful buzelor ... Vorbeste si despre ea si recunoaste ca e putin aiurita si cam comoda uneori. Inainte de incepere actiune (in timpul dusului) si dupa terminare ( in timpul imbracarii) vorbeste la telfoane - mi s-au parut a fi 2 ) Pe perioada delicata acestea sunt scoase pe hol, nu au deranjat. Prestatie: Oral 8/10 Prestatie buna, cu tehnica ok, umeda si fara graba, tendinte bune de DT. Depunctat pt lipsa CIM (chear putina frica de el - CIM). A fost singura mea alegere, am finalizat cu brio corporal, mult mai placut insa ar fi fost un CIM Normal : nu stiu, poate data viitoare Tarif 100/ fin 200 /h desi in conv. telef am auzit si oferte de 150 fin Concluzii: Fata e draguta, nu e wow dar e ok ca si aspect. E aiurita putin si deci poate parea neserioasa, desi cred ca se straduieste sa repare ceva la acest aspect. Variaza totusi oferta prezentata telefonic ... Prestatie ok la Oral, cu tehnica buna. Nu a fost grabita desi dupa fin. a interactionat parca mai putin. poate la o h sa fie altceva. Una peste alta s-ar putea sa mai revin pt a incerca si restul meniului, desi nu sunt f hotarat momentan.
  5. Da! Pt mine seriozitate inseamna respectarea celor discutate telefonic, in special a programarilor, dar nu numai. Mai inseamna curatenie proprie si a locatiei f buna si o atitudine ok fata de client adica nici sa nu fiu coplesit de "draga, pisi" sau chear "iubi" pline de falsitate, dar nici linistea deplina cu care esti tratat in alte locuri. Chear daca nu presteaza FK (cu mine, nu stiu cum e cu altii) are un GFE deloc de neglijat. Pe scurt e un fel de vecina de scara "cu beneficii" cu care dupa, discuti tot felul de chestii destul de ancorate in realitate.
  6. Salutare, Am vizitat-o si eu pe domnisoara atat in locatia veche, cat si in cea noua. Am facut click fiind o fata cu forme ( mai ales sani, dar si fund) exact pe gustul meu. Poate si zona geografica de bastina sa fie de vina ( centrul tarii). Nu sunt foarte bun la povestit asa ca o sa fiu tehnic: Igiena 10/10 ( fara cusur) GFE 9/10 (foarte volubila, prietenoasa, fara fite, am purtat discutii pe teme diverse, foarte placute. Punctul scazut ar fi pt FK cam din varful buzelor, dar asta e o alegere personala, nu o comentez. Locatie: 8,5/10 pt mine ok, nu ma astept la mai mult. Curat la baie, prosoape curate, curat in camera, lenjerie curata, preze ok. Oral: 8/10 pt mine putin sub ce asteptam. Desi imi place slow si fara graba, parca a fost putin superficial, putina atentie in vecinatati. Normal 9/10 ne-am potrivit ... sa zic, imi parea f naturala si ca participa cu placere la actiune 200 lei / h bine cheltuiti. Dupa prerea mea e o tipar rar intalnit in bransa, foarte naturala si placuta. Mi-ar parea rau se isi transforme atitudinea. Oricum e de revenit!
  7. Cauta dupa nr. Nu m-am priceput sa pun linkul calumea, nu stiu ce are ....
  8. Daca tot nu l-ati sters ... eu zic ca se incadreaza in categorie. Raport calitate/pret ok nimfomane.com/forum/topic/73566-larisa-dristor-0761024566-și-0724142278/page-12#
  9. Desi sunt de ceva timp pe forum abea acum scriu prima mea recenzie. Am fost la Larisa de mai multe ori, ultima data in luna Decembrie. Pot sa va spun ca doar atunci cand este la "birou" raspunde la telefon, acest lucru ingreunand programarile in avans cu mai milte zile.Locatia este intre Obor si Lizeanu intr-o garsoniera decenta, cu o baie renovat si curata, prosop curat si cel putin 2 geluri de dus de fiecare data cand am vizitat-o. Dealtfel curatenia este unul dintre motivele pentru care revin constant. Alte motive sunt sanii dementiali si fundul apetisant. Chear daca Larisa este trecuta de 30 de ani si are forme voluptoase chear BBW (nu o recomand celor care prefera fetele slim) are carnea tare si pielea deosebit de fina. Igiena personala a fost impecabila de fiecare data ( chiar a anulat o vizita din cauza problemelor cu alimentarea cu apa calda a zonei si imposibilitatii ei de a face dus). Serviciile sunt pe placul meu. Un oral bun spre foarte bun, cu dese incercari de DT si cu finalizare orala. Nu pleaca in fuga mare la baie dupa finalizarea orala. La normal eu prefer in cazul ei derularea actiunii cu vedere la fundul deosebit de apetisant.Este oricum ascultatoare si pare sa aprecieze si ea "actiunea" facuta fara graba. Clar nu este genul care sa prefere fast fuck si deci in cazul meu a rezultat o buna colaborare de ceva timp. Notele cred ca sunt relative, over all este pe placul meu datorita calitatii serviciilor, a aspectului fizic, a seriozitatii si a curateniei.
  10. Buna, as fi interesat de o programare, nu reusesc la tel. Merci!
  11. Salutare, Intr-o zi ploioasa de joi am vizitat-o si eu pe Alina. Citind posturile de mai sus nu pot decat sa confirm cele spuse deja, dar o fac intrucat e prima d-soara care mi-a oferit o experienta despre care merita sa scriu. Locatia in rond la Alba Iulia, bloc cu portar dar fara probleme. Apartament frumos, singura in locatie. Un minus mic pt. baie dar gel de dus pe alese si prosop curat si uscat. Domnisoara draguta, roscata, cu atitudine foarte calda si primitoare atat la telefon cat si in realitate.Poze reale din locatie. Prezenta scenica foarte agreabila, atu-ul fiind sanii peste medie, zambetul si pielea deosebit de fina.Actiunea a inceput cu un oral ne protejat, pe care planuisem sa-l finalizez CIM dar care s-a transformat la alederea mea in sex intre sani unde am si finalizat. Partea a II-a un normal in diverse pozitii, cel putin la fel de agreabil ca si prima parte.Fara graba sau apropos-uri. In concluzie: Locatie 8/9 Gfe 10 Oral 8 Normal 9 150 lei ora. Raport cal / pret f bun, de revenit!
×
×
  • Creează nouă...