Sari la conținut

window

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre window

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Tg jiu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

window's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. window

    Bruneta891

    Salut la toată lumea ! Doar ce am esit de la domnișoară brunetă este o fată ok din toate punctele de vedere este comunicativa serviciile super ok nu te grăbește are un fund senzație sânii foarte rotunji și sexi am ales sa stau o ora cu domnisora nici o secunda de graba apartament super ok baie este dotata cu detoate o recomand cu încredere Nota generala 9 este o fată forte curata și îngrijită Aspect 9 Servicii 8,50 on, np Este la început dar își da silința de voitoare escorta vo recomand De revenit da
  2. Este primul comentariu care-l scriu! Pot să spun că a fost senzație poze reale : are un cur foarte fain și este foarte strâmtă, oral neprotejat și normal protejat 100 fin 200 ora la față frumoasă se implică O notă generală ar fi un 9 De recomandat: da În momentul de față am fost la multe dar ca ea nu prea sunt adică implicare totală și strâmtă!
  3. In poze este Naty de la testate Timisoara nu sunt fake pozele
  4. Vrem poze din noua locatie...
  5. window

    Pitica Ruby

    Salut prieteni, va spun ca am fost aproape la toate de pe publi, intr un cuvant sunt de tot rahatul, abia asteapta sa ii dai bani si te intreaba te terminasi, va spun sa nu va duceti nu se merita. Sunt in orasi multe curve care nu au anunturi ,dar e greu de gasit trebuie intrebat la taximetristi numai ei stiu ,sper ca v am fost de folos.
  6. Am vrut sa zic sa mai pui poze noi ca mi-e dor de laba!
  7. Si apropo cat, costa toata noaptea doar noi 2 ?
  8. Buna Eva, ne poti pune si noua ceva poze noi?Merci...
  9. Eva o noapte in compania ta cat ma costa? Merci..
×
×
  • Creează nouă...