Sari la conținut

smgluksmgluk

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre smgluksmgluk

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Space

smgluksmgluk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputație

  1. Telefonul sună de câteva ori după care dă ton de ocupat...am sunat de mai multe ori la intervale de 30 minute.
  2. Sun de două zile. Am trimis mesaj pe Wattshapp. Nu răspunde nimeni. A mai fost cineva in ultimele 2 zile ?
  3. Bună. Am trimis mesaj pe wattshapp . Mulțumesc.
  4. Ti-ai luat block....eu i-am zis ca are "draci" si a deranjat-o !!! Sunt sigur ca pozele sunt reale .Gusturile nu se discuta !
  5. Tu nici nu înțelegi ce am scris. ..Am zis că te-am întrebat până la ce oră lucrezi. ..tu pricepi altceva 😀(cât costă ora 😂)...Am bănuit că ești afară datorită zgomotului de fond. ..De aceea te-am întrebat a doua oară. ...etc.În fine...eu am vrut să te vizitez nu să mă contrazic pe aici cu tine. Sigur problema este la tine . Să ai spor în tot ce faci ! Pe wattshapp te pot contacta pt o vizită ?
  6. Salut! Eu am sunat acum 2 zile in jurul orelor17,si am intrebat pana la ce ora lucreaza ! Cred ca a zis ora 19...nu am auzit bine...in fundal se auzeau masini...cred ca era undeva afara ...de aceea am intrebat-o inca o data ora ...mi-a inchis telefonul. Am sunat din nou si eram deja blokattt! Nu stiu de ce ai reactionat asa ...dar sigur ai draci care iti dau impulsuri necontrolate ! Sper ca ai memoria buna (am facut printscreen cu apelul dat catre tine ) Sunt de acord cu blokatul ...dar pt cine iti provoaca deranj!!!...eu decat am intrebat ora ...atat !
  7. Ok ...daca si eu deranjezi prin comentarrii ..voi mai scrie peste 5 ani...citesc cu atentie tot ce postati voi...dar eu am trait la Revolutie clipe dramatice _si nu m-am putut abtine ..Scuze !
  8. Esti un dulce...daca te fugaresc un pic iti scade glicemia !
  9. No offense ...ai iesit in strada in....:89 ?
  10. A mai fost cineva la ea in ultimul timp ???...sau a inchis magazinul !!!
  11. De Ada mai stie cineva ceva...mai presteaza pe undeva ??
  12. Eu nu am adus vre-un repros ....dupa mine Lili este cea mai finuta si fata de bun simt din Craiova doar ca nu stiam cu ce am deranjat-o de aceea am scris ...nu de altceva ...sincer imi pare rau daca am creat disconfort !!!!!!!
  13. Oana....o fata corecta curata si cam grabita.....!!!!!!!!! Am fost si eu la dansa pt faptul ca Lili nu lucra....am fost si va pot spune ca este curata arata bine ..dar este putin grabita...locatia este curata ...usor de ajuns ...pretul este corect ...pe viitor ..daca m/as mai duce.....da ..pt ca stie joaca ...doar ca trebuie mai multa rabdare ...!!!!!!!!
  14. Lili , ai ceva cu persoanele care au fost la tine....si nu ai fost deranjata cu nimic....si acum nu mai raspunzi la telefon....te/am sunat astazi dupa nr meu de tf ..si nu raspunzi ...te/am sunat dupa alt nr de tf ...prezent ...nu este corect cum procedezi....esti o persoana corecta ...curata si oferi servicii de buna calitate ...!!!!!!!!!
  15. Va salut si sper sa obtin si sa dau informatii utile celor amatori de senzatii tari ....va multumesc ca existati !!!!
×
×
  • Creează nouă...