Jump to content

loveyougirl

Serious Contributor
 • Posts

  671
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About loveyougirl

 • Birthday 12/19/1985

Profile Information

 • Sex
  Barbat
 • Oras:
  ROMÂNIA

Recent Profile Visitors

4,232 profile views

loveyougirl's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

440

Reputation

 1. Ce scuze ,ce spuneți cunoscutilor cu care va întâlniți?
 2. Așa cum am scris data trecută,azi am revizitat-o pe Anisia . De data aceasta am optat pentru o finalizare, fără Cim. Întâlnirea a decurs aproape la fel că data trecută, doar că acum am finalizat mai greu, am transpirat amândoi, dar până la urmă a venit în poziție misionar. Din această cauză am depășit timpul regulamentar, lucru ce mi l-a spus prin mesaj de îndată ce am ieșit de la ea, rugându-ma ca data viitoare să încercăm să ne încadrăm in timp. A avut dreptate, deși nu prea mi-a plăcut că mi -a spus, dar a fost vina mea, recunosc. Apreciez foarte mult că nu mi-a spus în timpul partidei lucrul acesta(probabil atunci nu as mai fi finalizat deloc.) Este o dovadă de bun simț din partea ei. Îți mulțumesc că ai avut răbdare cu mine și încă o dată îmi cer scuze pentru că am prelungit. Îți mulțumesc personal și în numele mureșenilor care te-au vizitat, pentru că ai decis să vii la noi. Sper că te -ai simțit bine și ai avut parte de clienți serioși, și sper că vei mai reveni pe la noi. Te pup , o pup și pe Roza,și să ne revedem sănătoși, voioși și la pungă groși. 😘😗🌹
 3. Salutare tuturor. Iată că după 1 an și ceva de când o urmăresc pe Anisia pe forum, după câteva invitații, după două șanse ratate, când am fost aproape să ne întâlnim în Cluj, s-a întâmplat și minunea, să o cunosc în sfârșit pe faimoasa Anisia cu renumita ei piersicuța Roza. Am făcut programarea de ieri pentru azi , respectată de ambele părți și am ajuns la ea cu puține emoții, recunosc, întrucât nu știam cum arată în realitate la față, cum se comportă, cum va decurge întâlnirea. M-am prezentat la ora stabilită la Maurer, și nu cu mâna goală ci cu un trandafir 🌹 și o cutie de Rafaelo, asta pentru că s-a nimerit să fie Valentine's day.A apreciat gestul și mi-a mulțumit frumos. Ne -am așezat la masa din bucătărie, m-a întrebat ce doresc sa beau, am zis apă și m-a servit cu un flacon de 500 mlnde apa plată.Am stat puțin de vorbă și am plecat la duș, baie dotată cu tot ce trebuie. Intors in cameră, mă aștepta pe pat, într-un costum roșu. Am discutat ce doresc și s- a conformat. De abia așteptam să îi savurez pizdulica aceea apetisantă. Am optat pentru ON , continuat cu 69, apoi câteva poziții si am ales ca finalizarea sa fie orală în poziția 69. A fost o senzație super tare ,pe care nu am experimentat-o încă. Tariful a fost 200 plus 50 Cim, înmânați la sfârșit. Despre Anisia pot sa spun că este o fată sociabilă, glumeață, degajată, fără fițe sau figuri, nu comentează la nimic, nu te grăbește, geme plăcut în timpul acțiunii, nu exagerat. Ca și fizic e destul de subțirică, sâni mici, fundul și corpul tonifiat, păsărica roz,cu labii mărișoare ,cum îmi plac mie., iar la față este chiar drăguță, ochi albaștrii. Mă bucur mult că am ajuns în sfârșit să o întâlnesc, să îi savurez corpul, să mă bucur de compania ei .M-am simțit foarte ok cu ea, de parca ne-am mai fi întâlnit. O recomand cu siguranță și deja am stabilit o noua întâlnire pe vineri pentru că din păcate pleacă deja duminică. Sper că va mai reveni pe la noi pentru că am pus-o și pe ea pe lista fetelor de vizitat,pe lângă cealaltă blondă.
 4. Să ne ținem și noi de cuvânt!
 5. Eu zic să ne faci 😘😍
 6. Nici nu am știut că se poate face așa ceva. Mersi .
 7. Și mie îmi plac sânii ei . Păsărica nu se vede in toată splendoarea ei ,dar pare interesantă.
 8. Detalii despre vârstă, servicii, atitudine,tarife .? O recenzie se face complet
 9. Am studiat puțin topicul și sincer mă tentează si pe mine . Sper sa vină
 10. Am tot dat zoom la poza și am observat că parcă ai avea două clitorisuri . Tare interesant. Nu am mai văzut așa ceva . Nu știu în realitate când se va potrivi să ne întâlnim că sa mă lămuresc.
×
×
 • Create New...