Sari la conținut

ispiresscu

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre ispiresscu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ispiresscu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Intradevar,Eliza,mai nou denumita Krystal, este o maseuza foarte buna, sexy, pasionala, faina tare! am vizitat-o si la Fantasy dar si aici, mai nou, in locatia din Rasarit si recunosc ca imi place mai mult aici pentru ca este mult mai intim si mai discret, este doar ea si pisica in locatie in momentul vizitei, nu te grabeste nimeni, nu risti sa te intersectezi cu vreo alta colega sau cu vreun alt client. Aspectul Elizei se poate vedea foarte bine si in pozele din salon, chiar daca acum nu a reinoit fotografiile, sunt destul de concludente. Ea este o fata foarte amabila si rabdatoare. Apreciez ca accepta vizite si dupa ora 20 00. eu am reusit 2 vizite la ora 21 00 si 22 00 cand e traficul mai relaxat si pot ajunge mai fara emotii. Ma avantajeaza si word clasul de langa complex. o fata de nota 10 alaturi de care ai toate sansele sa te simti bine si sa pleci multumit! recomand !
  2. Si eu m-am bucurat ieri de o epilare cu pedagogie (Irina i-a predat colegei lectiile de epilare masculina- de mentionat ca fata este deja cosmeticiana dar pentru femei, se pare ca lucreaza in salon de cosmetica, de asta si programul ei dubios pentru moment) si de masaj la 4 maini. La rugamintea Irinei voi lasa si recenzia aici, cateva impresii despre noua ei colega, o femeie foarte frumoasa si pasionala. Sedinta a inceput cu epilare dar aici nu are rost sa povestesc prea multe. Dupa epilare Irina s-a retras la dus, apoi s-a intors Irina si a plecat Krystal, intre timp Irina a mai schimbat muzica, a mai aprins un decor. apoi au inceput cu masajul la patru maini si la un momentdat Irina s-a retras discret. Stiam ca pleaca, discutaseram asta initial, zise ea ca in asa fel ne-am simti noi (adica eu si Krystal )mai relaxati (si a avut dreptate, cat a fost Irina in camera Krystal a fost mai timida, mai tacuta, dupa care si-a intrat in pielea ei parca s-a transformat, a reusit sa se relaxeze si sa fie mai dezinvolta) Aspect fizic Krystal : putea spune ca este o femeie voluptoasa dar absolut deloc in sensul negativ, este foarte frumos proportionata, cu sanii mari, frumosi, plini, talie micuta, fund bombat de brazilianca si coapse care completeaza un aspect foarte atragator, ca in filmele de mulatre , numai ca ea e varianta nordica, ten deschis la culoare, ochii mari albastri patrunzatori. O combinatie de brazilianco-suedeza, daca putem sa spunem asa. Din punctul meu de vedere extrem de sexy si atragatoare! Atitudine : proclient, foarte amabila si in toata sedinta zambitoare, deschisa, comunicativa. Foarte senzuala la partile din sedinta care se vor a fi erotice.Ori joaca bine, ori ii place, ori e de vina faptul ca e tanara si la inceput de drum in "noua cariera" (stim toti ca la inceput majoritatea sunt foarte misto, unele pe parcurs se mai strica. Locatie : binecunoscuta de toti, garsoniera din Rasarit, curat, nu ai ce zice, discret, fara stres, nu vecini, nu grija locului de parcare, usor de ajuns (mai putin daca stai in celelalte parti ale orasului, Titanul e la mama Dracu fata de mine, dar am drum in unele circumstante asa ca reusesc uneori sa nu-mi fie peste mana). servicii: inceput cu dusul de rigoare, uleiala la greu, masaj de relaxare foarte bine executat, nu am nici un repros, ceva mangaieri pe spate, simtit si sanii dementiali, intors si uleiat si aici, degustat pasarica superba, strans bine intre coapsele ei proeminente, pupat la greu si lins sanii frumosi, fermi, tineri, fara sfarcuri proeminente de care sa sugi, terminat cu gratie intre sanii ei, bucurat si de dusul de final impreuna unde m-am mai bucurat cateva minute de corpul ei sexy. tarif:300 ron plus o mica atentie door to door undeva la o ora, fara graba concluzie: recomand, de revenit.
  3. mi-as dori tare mult sa te vizitez. ai deschis portita si pentru clientii noi?
  4. cateva cuvinte sa scriu si eu despre Lia. nu stiu cam ce as putea scrie in plus fata de cele deja scrise dar ca o umila parere tin sa subliniez ca fata asta frumoasa si cu un zambet aparte m-a cucerit in totalitate si mi-a dat peste cap cam tot ce credeam eu ca este calitate si un top al fetelor bune. mai fusesem in locatia ei de cateva ori dar pt o alta colega de-a ei care din cate stiu eu nu mai lucreaza natalia cred ca o chema pe tipa inalta bruneta de acum vreo 2-3 ani deci de ajuns relativ repede si fara probleme. atentie ca au pus niste porti la intrare in Complex, sa nu va panicati, se intra fara probleme, e si un buton mai ascuns asa pe un colt, va ghideaza Lia cu o poza pe whatsapp daca nu e deja deschisa poarta respectiva. o idee ar fi sa intrati cu masina dar neaparat sa cereti la paza un loc de parcare pe care e voie sa parcati ca sa nu va treziti cu apel in timpul sesiunii cum am patit eu. Lia este foarte frumoasa. si cand spun foarte frumoasa nu exagerez deloc, este o femeie absolut dementiala. sexy, senzuala, cu o privire foarte perversa si incitanta, atitudinea ei face toti banii. daca tot intrebati de bani eu am achitat 500 ron pentru prima sesiune sesiune stiind initial ca este de 45 de minute dar am cam depasit timpul pentru ca farmecul ei deosebit te face sa uiti cand trece timpul in compania ei. dupa cateva vizite va pot spune cu mana pe inima ca o singura sesiune de 45 de minute nu este de ajuns pentru o vizita cu ea, nu ai timp de ajuns sa te bucuri de toate cate are de oferit si de senzualitatea ei. daca ai rabdare cu ea se deschide ca o floricica, mai ales daca in programul de 2 sesiuni vii si cu o sticla de vin rose. sunt deja la a 4 de doua sesiuni consecutive si momentan raman pe vizitele cu ea pentru ca alta mai buna in zona nu am gasit. probabil fiecare are un tarif preferential, nu stiu ce sa zic, eu m-am inteles cumva cu ea si mi-e bine. incercati svoi o prima vizita sa va cunoasteti si sa va convingeti de cum va este cu ea si cred ca pe masura ce va cunoasteti s-or mai schimba una alta. Mi-e dor de tine Lia, abia astept sa te revad. esti minunata! cu drag, Ispirescu (Lian)
  5. salutare! Daca tot am primit rugamintea din partea Nataliei sa imi aduc catusi de putin contributia pe acest topic si daca tot sunt vizitatorul ei deja a nu stiu cata ora,a cred ca 4 sau 5 vizite de cand am descoperit-o, o sa scriu cateva cuvinte despre ea. din cate vad s-au scris destule lucruri frumoase, asta pt ca Natalia merita. Si e genul care promite multe. Cum au scris si ceilalti recenzori dinaintea mea, de punctat la Natalia sunt fizicul impecabil si atitudinea super ok de girlfriend. De cum ai prima conversatie cu ea iti dai seama ca e o gagica altfel, ca raspunde cu placere mesajelor, ca acorda atentie necesara sa te convinga sa o vizitezi. Inca de la primul contact face to face este dulcica, are un zambet foarte frumos si chicoteste copilareste. In preajma ei ma simt ca un adolescent din liceu care a agatat-o pe colega de banca si au intalniri pe furis in care se pupa, se ling, se amagesc. Nu o fi ea virgina dar sex nu face. insa nu simti vreo dezamagire. stie sa se faca placuta, sa spuna povesti, sa minta frumos, sa te prosteasca sa mai vii. Un fel de a fii mintit pe care il vrei si data viitoare. Imi place fata ei, imi plac ochii, buzele frumoase, un corp unic, deloc slim dar nici un pic de surplus de grasime, are niste forme unice cu un fund demential si o pasarica fina, curata, fresh, delicioasa, numai buna de savurat. nu stiu ce ar trebui sa mai scriu am scris postarea doar pt ca ea a insistat sa las aici un mic reviu dar nu ma pricep mai mult
×
×
  • Creează nouă...