Sari la conținut

kriogenic

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre kriogenic

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    constanta

kriogenic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. "Domnul" Valentin..... scuze, am gresit introducerea.... daca aveti atata scoala, pe cat afirmati, se pare ca la orele de educatie civica, erati comerciant de turbo in curtea scolii, iar inteligenta superioara etalata aici, ne face perfect constienti de existenta primatelor ( rasa o las la alegerea dvs ) in mediul urban. Cred ca sunt in asentimentul multor utilizatori , cand va intreb : Cand ne parasiti ???
  2. My hunch ....... Larisa, au stil apropiat, glumele inteligente si raspunsurile studiate, in ambalaj moldivenesc, ce dureaza o vesnicie sa fie editate ! Nu este exclus sa gresec, dar aparitia coincide cumva cu "disparitia"
  3. kriogenic

    Fazan

    ardere Nu o fi DEX dar e XED
  4. Cu respect dna Cristina, si de apreciat inversunare cu care definiti unii din speta joasa prezenti pe acest forum. De interes public, ar fi anutul pe care "domnul" il posteaza, sa stie lumea de cine sa se fereasca sau evite
  5. Sa indraznesc si eu primul post..... Cati bani se fac ? Chiar conteaza, atata timp, cat tu ca om devii o carpa si o faci benevol. Poti sa reusesti, sa ai ce nu ai visat, dar innauntru o sa ramana un imens "cancer" ce -ti distruge viata. Machiajul ,zambetul si aspetul de femeie puternica totdeauna se termina cu lacrimi si regrete, in acel colt ascuns al vostru. Citeam printre posturile precedente, afirmatii de genul : e bine sa incepi de jos, ca este ca mai veche meserie, ca sexul vinde si adaug corupe, si multe alte idei "sanatoase". Sincer nu am cunoscut escorta, indiferent de mediul in care presteaza, sa sfarseasca bine.... inca nu am intalnit persoana .
×
×
  • Creează nouă...