Sari la conținut

phill_anselmo

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre phill_anselmo

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

phill_anselmo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Mai sunt prin zona barbati care au foot fetish? Eu, sincer, sunt innebunit! Vara e o adevarata desfatare pt mine, ma uit tot timpul la forma picioarelor femeilor, de la glezne pana la varful degetelor, si in majoritatea cazurilor mi se scoala instant. Cand fut, mai ales cand fut o noutate, trebuie neaparat sa-i mangai labele picioarelor si sa-i sug degetele de la picioare. Nu mai zic de facutul labei cu picioarele ei . Majoritatea fac figuri ca, cica, le gadila, dar am intalnit si gagici care-mi inteleg fetish-ul si-l accepta. Deci? Sunt singuru' defect sau mai sunteti si altii p-aici?
  2. Defineste "om intreg la minte", ca sa stim la ce ne raportam :)
  3. Stimata doamna sau don'soara, cu tot respectu' pt 'mneavoastra in special si pt sexu' frumos in general, da' tu chiar nu te poti opri??? Chiar nu-ti dai seama ca ai acaparat aiurea un dialog despre un subiect la care n-ai avut absolut nimic de adaugat??? Nu realizezi ca acesta continuare a discutiei nu numai pe langa subiect, ci chiar insistand pe un non-subiect, te face ridicol de penibila? Bun, am inteles, esti desteapta si nu ramai datoare cu niciun raspuns. Indiferent de ce-ti zice lumea, tu tre' sa ai ultimu' cuvant. Bravo, felicitari, da' acum ca ti-am recunoscut aceasta calitate, poti sa ne lasi cu rafuielile personale? Oti ai ceva de spus despre subiect, ori, te rog io frumos, exprima-ti orgoliile pe alte topicuri. Multumesc de intelegere!
  4. Pai, nah, treaba asta cu pupat indirect pula altuia cre'ca ne-o asumam toti cei care suntem mai open mind, posedam ceva creier in cap si ceva experienta de viata, nu? Important e ca in cele din urma totul sa se reduca doar la experiente pur sexuale care sa nu degenereze in rupturi care atrag suferinte, depresii si alte d-astea. Daca totu' ramane la nivel de "jocuri", "aventuri", "experimente", eu sunt foarte ok cu ideea. Pana la urma, o singura viata avem toti (si noi, si ele) iar daca nu ne-o traim cum ne place, macar atat cat putem, o sa ne trezim la un moment dat ca am trait, ca niste prosti, degeaba.
  5. Probabil si o mica doza de self esteem, da' cel mai mult e vb despre o fantezie sexuala. O am de vreo 20 de ani si-n acesti 20 de ani nu mi-a iesit decat de 3 ori: de 2 ori cu "neveste" si 1 data cu o "logodnica". Toate cele 3 experiente au doza lor de particularitati: una dintre "neveste" era maritata cu un alcoolist care n-o mai futuse de juma' de an, da' n-a fost cine stie ce experienta pt ca era jos de tot cu self esteemu' si eu n-am avut energie s-o salvez din asta (am futut-o o singura data). Ea m-a agatat, ca i-a placut de mine, nu stau sa explic conjunctura in care ne-am cunoscut, da' ea mi-a zis direct ca ar bea oricand o cafea cu mine, deci a fost simplu. A 2a dintre "neveste" avea un barbat cu 25 de ani mai batran decat ea (ea avand 35 la momentu' respectiv) si ala nu mai putea s-o futa. Asta a fost o experienta super-misto, sexual vorbind, dar tipa oricum voia sa divorteze ca era deja fucked up casnicia ei, deci nici aici nu stiu cam cat de nevasta mai era ea in perioada respectiva. Pe asta am agatat-o pe net, pe un site de cuplari, dar interactiunea a pornit initial de la faptul ca ambilor ne placea Metallica . Iar "logodnica" era o chelnerita pe care am agatat-o in restaurantul in care lucra.Era proasta de bubuia, da' super bunaciune si super focoasa in pat. S-a lasat greu fututa, ca facea pe mironosita, "ca ea are prieten, ca ea e fidela, ca plm", da' dupa ce am futut-o prima oara, timp de 3-4 luni ne futeam de 2-3 ori pe saptamana regulat, dupa care se ducea la logodnic si-i spunea ca-l iubeste . Defapt, de cateva ori i-a spus ca-l iubeste si de langa mine, dezbracata fiind in pat. Totu' s-a terminat cand a aflat logodnicu' ca asta "are pe altcineva", dar culmea a fost ca acel "altcineva" de care aflase "logodnica-su" nu eram eu . De unde am dedus ca tipa, pe langa mine si "logodnic", se mai futea si cu un al 3lea )). Deci, cam asta e. Ideea e ca ma excita maxim la nivel mental sa-i umplu gura cu sperma uneia despre care stiu ca peste 1 ora se duce sa-l sarute pe barba'su si-i spune ca-l iubeste. Stiu, sunt un pervers nenorocit, meschin si fara scrupule, da' stiu ca nu-s singuru', plus ca-mi si asum asta
  6. E totusi incredibil cum ati reusit sa deviati o dicutie ce parea interesanta la inceputul ei. Mie, sincer, imi scapa motivul pt care oamenii deviaza hilar de la un subiect pt a-si etala caterincile si orgoliile personale, insistand sa raspunda din nou, si din nou, si din nou pe un non-subiect fara nici cea mai mica legatura cu topicul initial. Sigur, faptul ca sunt pe pamantu' asta oameni care n-au aflat ca pentru discutiile si rafuielile personale exista diverse chat-uri pe care le pot folosi, il pun pe seama lipsei de informatie, insa lipsa de informatie in acest context o pun doar pe seama lipsei de inteligenta (ma exprim asa pt ca azi ma simt generos). Va rog, stergeti-va comentariile fara legatura cu topicul si bagati-va rafuielile personale si caterincile de oligofreni infantili pe orice alt chat vreti voi. Lasati deschisa discutia despre topicul propus si nu mai deviati de la subiect. E o rugaminte! Multumesc!
  7. Bai, da, e adevarat, unei aprozariste grase de la Gostatu' din colt nu i-as da nici muie intre masini pe o straduta intunecata, insa la cate povesti confirmate aud in jurul meu, in general despre corporatiste pana-n 40 de ani, si la cata disponibilitate intuiesc in jurul meu, n-as fi de acord cu teoria ca baza de selectie e foarte limitata, ci mai degraba ca eu gresesc undeva. Atentie, nu-s un deprimat care se-nvinovateste aiurea, ci doar incerc sa descopar ce gresesc, ca sa nu mai gresesc . In rest, e foarte tare teoria ca "nu barbatii le aleg pe ele, ci ele ii aleg pe barbati". In conditiile astea trebuie descoperit pe ce criterii fac femeile alegerile respective?
  8. Bine, merci mult . Si cum le gasesti, cum le identifici? Majoritatea simuleaza perfect implinirea si fericirea familiala.
  9. Bai, am si eu o problema: tot aud in stanga si-n dreapta povesti despre barbati care agata femei casatorite si, de ce sa va mint, sunt foarte frustrat ca mie nu-mi iese treaba asta. Nu-s cel mai frumos barbat, da' nici un stramb respingator, v-o 2-3 carti am mai citit si eu in viata asta, un lexic coerent si niste povesti de viata am si eu, sunt si spontan si mai am si ceva simt al umorului, nu-mi pute gura, nu ragai in public , da' oricat as fi insistat (dupa criteriile mele, bineinteles) nu reusesc sa concretizez in pat tentativele de aventuri cu femeile casatorite. Care-i smecheria? Nu insist suficient, nu stiu sa identific corect potentialele victime care ar avea la randul lor nevoie de o aventura cu un barbat casatorit, nu le spun ce trebuie, or what? Care aveti chef de discutii pe tema asta si aveti idei sau povesti concrete si coerente de spus sunteti invitati sa comentati, singura mea rugaminte este sa pastrati un nivel decent al discutiei si sa evitati jignirile. Multumesc!
  10. Era doar o curiozitate, coane! Ma rog, ca sa nu fiu ipocrit, era mai mult decat o curiozitate, da' nu behaiam exclusiv dupa material de laba. Pt laba exista suficiente site-uri de "fantezii", fantasme" sau "marturisiri" de genu' asta. No offence!
  11. Nope! N-am avut placerea sa insel cu cineva care insala la randu' ei . De ce sa te mint, cam asta ma framanta: oare de ce nu-mi iese smecheria asta?
×
×
  • Creează nouă...