Sari la conținut

flin123

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre flin123

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Undeva
  • Interese
    Phu Thay

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

flin123's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

44

Reputație

  1. Bryanna o fată manierată, educată și cu mult bun simț. Deși nu ne-am sincronizat noi extraordinar la pat:)) am rămas plăcut impresionat de finețea și naturalețea ei ca femeie, o fată deosebită cu care merită să-ți petreci timpul în compania ei. O pup (ușor).
  2. A și aveți grijă ca nu care cumva "sa futeți de toți banii", ideal ar fi să-ți dai drumul in primele 3 secunde, și dacă futeți sa nu schimbați mai mult de 2, 3 poziții maxim, ideal ar fi să lăsați banii și să plecați direct, dați voi o labă acasă cu gândul la ea, la număr sa fie cat mai multi fraeri sa facă față 100 meleoane pe săptămână la negru.
  3. Respect frate, dar trebuie reciprocitate. Cred că fiecare avem o oarecare doză de misoginism, eu mereu m-am comportat super ok, n-am avut pretenții ieșite din comun, dar felul cum ești tratat contează foarte mult, cel puțin în cazul meu. Nu poți face sex atunci când vezi că fetei nu i face plăcere și stă impasibilă, te grăbește și mai se și rastasteste, și asta până la urmă e o artā, dacă nu e doar o frecție, un futai mecanic și o experiență lamentabilă.
  4. Unele au numai figuri in cap oricum, pe forum numai cu "dragule" plm dar în realitate nu știu cum să se comporte cu un bărbat, nu mai sunt in stare să simtă cu adevărat plăcere, sunt mecanice, fake, îți ia mâna și ți-o dă la o parte, nu ai voie aia, nu acolo, nu așa, prea mare, prea groasă, prea că la țară! se roagă să te termini cat mai repede că sa te vadă plecat și next! Dacă nu vă place meseria mai bine lasati-va frate, că mureati drk de foame dacă nu aveați o gaură dedesubt la cât de fraiere sunteți unele… și mai lăsați fițele la ușă că în realitate sunteți niște curve toate!
  5. Văd că n-are cont, poze ceva avem cu dânsa?
  6. Părerea mea pur subiectivă, am fost cam pe la majoritatea. Clasament oral: 1. Oana(blonda), plus e si foarte de gașcă dacă rezonezi cu ea. 2. Rebeca(bruneta) și ea e talentată la oral. 3. Zeny, chiar dacă face doar OP face un oral mai bun decât multe altele care fac fără prezervativ.
  7. Dar ce ai cu cei sub 35 de ani draga mea?🥹
  8. Am vizitat-o ieri pentru prima dată și nu-mi pare rău, tipa e TOP, știe meserie, deja sunt dependent. Poziția doggy e de neuitat! Simpatică pe deasupra! Am rugat-o să mai rămână la noi, eu cu siguranță îmi voi face abonament, e pe gustul meu, numai la bucile alea mă tot gândesc:)) memorabil! Dacă nu putem la socoteală Gfe și On, sigur 10 cu felicitări! Baftă!
  9. Cand am fost la o escorta in Brasov si am intrebat-o daca vine si in Ploiesti, a zis ca nu stie, ca-i cam frica, oare ce avem noi in Ploiesti de fac fetele astea sa le fie frica?:))
  10. Așa e colegu'… dar cum a precizat și celălalt coleg cred că și ele sunt bombardate de zeci de mesaje și mulți dubioși, sunt de înțeles și ele, e greu să i triezi să vezi care e ok sí care nu. Eu personal am rămas în relații foarte bune cu toate fetele la care am fost, sper sa ajung sa o cunosc și pe ea la un moment dat😁
  11. Ne aștepți cu drag dar nici la mesaje nu răspunzi
  12. Foarte tare gagica! Vizitat si eu, programare pe WhatsApp, respectata de ambele parti. Amabilã, sociabilã Rebecutza, expertã in pat, corpul slim sexy perfect, tatuajele de pe maini sunt superbe. ON senzational 10 NP 10 intens, cu gemete. Schimbat 2 pozitii, strâmptã, am simtit o chimie perfectã. GFE 10, spre deosibire de altele, fata chiar stie sa te facã sa te simti confortabil si mereu e atentã la tine si dorintele tale. 200 lei 30 minute, de revenit cu siguranta, kiss😘
  13. Buna seara tuturor! Nu prea postez pe aici dar am zis ca trebuie sa o fac. Am avut si eu placerea sa o cunosc pe Alexandra, o fata extraordinara, jucausa si inteligenta. Desi eram destul de obosit in ziua respectiva, mi-am propus sa-i fac o vizita Alexandrei, mai ales ca parea exact genul meu si am zis sa nu ratez oportunitatea. am contactat-o pe whatsapp si am stabilit ora de intalnire putin pe seara. Ajuns in fata blocului, cer nr de interfon, intru in bloc, iar in fata liftului era o baba care tot apasa pe buton si-mi spunea ca nu stie ce are de s-a stricat si a inceput sa ma ia la vorbe, ca daca stiu ce are, ca la ce etaj stau etc. iar eu destul de stresat am hotorat s-o iau pe scari, dar asa de aiurit eram ca am urcat vreo 3-4 etaje in plus, uitasem la ce etaj mi-a spus, mai aveam putin si ajungeam pe acoperis... M-am redresat, Alexandra se intreba de ce intarzii atat si credea ca i-am tras teapa, era gata sa-mi dea block, in fine... ajuns intr-un final in fata usii, gafaind, mai mult mort decat viu, ma intampina Alexandra, destul de inalta pe tocuri, parul brunet lung, ochi senzuali de o culoare unica, forme sexy, extem de atractiva din toate punctele de vedere!! Am facut cunostinta, pupici pe obraz, iar eu m-am cerut la dus pentru ca eram destul de obosit si fleasca de la evenimentul nefericit anterior, eram cam stresat cei drept :)) Am ajuns amandoi in camera de actiune, in genunchi amandoi in mijlocul patului, cand am vazut-o dezbracata in fata mea nu mai stiam cum s-o iau de ce pofta mi-a facut, parca uitam de tot ce se intamplase. Am inceput cu sarutari pe sanii ei frumosi, pe gat, tinand-o strans in brate si mana mea lipita de fundul ei bombat. Din pozitia aceea ea a coborat si a inceput cu un ON foarte bun, cu priviri seducatoare, adanc, bun!! Ma uitam in oglinzi si ma excitam ca puteam sa vad din mai multe unghiuri tot peisajul. Am continuat cu un 69, trebuia neaparat sa-i gust pasarica aia apetisanta, fata extrem de curata. Mi-a pus prezervativul cu gurita si am inceput un NP destul de intens la inceput, cu ea deasupra, trebuia sa-i vad chipul ei seducator, schimbat cateva pozitii isi am finalizat pe sani. Dus, o tigara si asta a fost, am plecat de acolo cu genunchi tremurand, aveam febra de la sala de dinainte, mergeam pe drum ca un robot, zici ca pica strada cu mine... Note n-o sa dau pentru ca sunt subiectiv, singurul punct minus pentru mine a fost timpul, am prins decat o jumate de ora pentru ca programarea a fost in aceasi zi si cam ala mai era locul. De revenit? Absolut!! Cu fiecare ocazie, fata asta e exact genul meu, stie exact ce face, e asumata, inteligenta si-l are pe vino-n coace cum se spune in popor, per total o experienta pozitiva care a meritat. Recomand cu mare incredere si mare drag! Spor la toata lumea!
×
×
  • Creează nouă...