Sari la conținut

joseph goebbels

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre joseph goebbels

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

joseph goebbels's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Salutare, da, eu am fost in aprilie, mie imi plac femeile mai mature care arata bine, au un anumit tipar, iar Tania se incadreaza perfect, important e ca se muleaza pe client, tind sa cred ca, servicile ei variaza de la client la client. Oricum e ft atenta la igiena si nu e ft permisiva, exlus anal, fk, degete inside, etc. Dar pt varsta ei, e top, si ca aspect si ca actiune. Eu merg de cativa ani la ea, odata la cateva luni.
  2. https://nimfomane.com/forum/topic/117159-0773340639/ cred ca la ea te referi.
  3. Am eu cea mai buna recomandare,sa inveti unde sa pui astfel de intrebari.
  4. atata o arzi cu colegii tai de pe Borsos Tamas :)))))))) eu stiu ca, inainte de intrarea in profesie se fac anumite teste pshihologice, imposibil ca tu sa fi trecut vreunul. Ar trebui sa-si faca escortele contract cu firmele de paza la cati debili exista, hai pune-ti colegii sa ma identifice si da-mi un telefon ca oricum alta treaba nu aveti papagalilor.
  5. Lumea exagereaza, asta fiind putin spus, zona nu are absolut nimic, mai demult era in general populata de tigani atata tot. Am umblat ziua, noaptea singur in acea zona fara probleme, nu exista zona periculoasa in Tg. Mures, nici macar valea rece. Ma intreb astia care va panicati asa, oare daca a-ti fi in New York sau Rio ce a-ti face ? A-ti sta in casa ?
  6. Da cu siguranta sunt doritori....inclusiv eu...ce perioada ai in gand pentru vizita ?
×
×
  • Creează nouă...