Jump to content

andreea8

VIP Member
 • Content Count

  3,719
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3,293 Reputatie Excelenta

About andreea8

 • Rank
  VIP Member
 • Birthday 09/01/1994

Profile Information

 • Sex
  Female
 • Locatie:
  Brasov
 • Interests
  Servicii :
  OP/ON (exceptand persoanele cu igiena precara,scurgeri, bubite, mirosuri dubioase )
  CIM
  COF
  COB
  NP
  AP
  Sex intre sani
  69
  Face-fuck

  Tarife :

  100 lei finalizarea
  200 lei ora

  +50 lei pt anal /Finalizare

  Nu accept : persoanele needucate😬😬
  persoanele in stare de ebrietate

  Zona Astra
  Program :11-21

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bună dimineața! Începând de azi voi renunța la acest forum (exista și altele unde oamenii sunt civilizați)! În Aprilie l-am rugat pe Pisicuts să baneze un membru abuziv și a zis să discut el cu acel user.... Acum că i-am răspuns cu aceiași,, monedă " am primit avertisment pentru topic multiplu și mesaj în privat de la Pisicuts care nu e tocmai demn de un administrator care face bani cu ajutorul activității noastre pe acest forum! Userul care m-a jignit luni întregi până să îi răspund la fel a fost Banat pt fix 3 zile să își poată continua activitatea la fe
 2. Disponibila pana la ora 18 Indisponibila în weekend
 3. Excepții... Strict la partea de submisiva... Să nu se înțeleagă altceva!
 4. Nu ofer servicii de submisiva! Nu ofer mai mult decât e scris pe profil! Nu mai veniți cu propuneri.... Nu le accept (aici mă refer la submisiva, neprotejat, etc) oricare ar fi suma oferita! Voi face excepții doar pt persoanele care au multe vizite 🙄 DACĂ vă e lene să citiți câteva detalii pe profil... Să Vă fie lene și să deranjați inutil (vezi doamne.... Tarife mari și voi nu aveți atât disponibil)!!!
 5. Măi nesimțitule, mă jignești de câteva luni deja de pe 2 conturi. Cel mai probabil ești vreo curvă frustrata că nu produce sau peștele curvei.... Oricare varianta ar fi... Ești un gunoi ordinar! Nu știu cine e cel cu caracterul infect, dar după cum bănuiesc ești unul și același cu,, Cucugol " care îndrăznea să amenințe și să înjure în privat! Marș la muncă, cârpă ordinară că bărbat nu o să fi nici în viata viitoare!
 6. Bună dimineața! Disponibila pana la 22! @pisicuts dacă făceam eu tot ceea ce fac cei 2 useri de mai sus (+pagina anterioara) sigur se luau măsuri! Știm cu toții ca îți place scandalul pt că doar așa ne poți forța indirect să plătim conturi, dar dacă vrei conturi plătite... Ia măsuri!
 7. Doar îți ofer cu drag pana te îneci și crapă ficatul în tine
 8. Disponibila 🙃 Detaliile se găsesc pe profilul meu! Programările se accepta doar prin sms /WhatsApp!
×
×
 • Create New...