Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

mimianu

Maistru Curvar
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Reputatie Excelenta

1 Follower

About mimianu

 • Rank
  Euro

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Ploiesti

Recent Profile Visitors

689 profile views
 1. O tipă veche în branșă, mare atenție nu este ce pare, are și pește!
 2. Salutare, i se face de șase săptămâni 😁
 3. În sfârșit am găsit "fata morgana" 😁
 4. Nu-i frate din Mimiu este din Bereasca, crede-mă 😁
 5. Prieteni dragi doamna respectivă are 63 de ani, deci ca și un autoturism de epocă funcționează ca atare, futaiuri cât mai multe vă doresc!
 6. Pe mine mai convins, foto și descrierea ta mă dau gata sigur voi suna😂😂😂
 7. Este o femeie care știe de glumă, respectuoasă, dar sunt tipi aici pe forum care sună insistent o iau peste picior și este normal să nu le răspundă la apel!
 8. Sincer, sa băgat într-un căcat și nu cred, că mai scapă, știu mai multe dar tac!
 9. Salutare, ultima oară am întâlnit-o la nord, acum am înțeles că este în Irlanda!
 10. Salutare prieteni, este veche în branșă pe nume de Gabi din Valea(calugarească), da la început a făcut anal, acum sa șmecherit are sponsori noi😁 mai lucrează cu o tipă minionă mai plinuță de obicei o găsiți în jurul prânzului la KFC centru sau MC peste drum stă la agățat, este o tipă brunetă cu parul lung cam 1.60,baftă băieți!
 11. Noua locație Republici cu Elena Doamna lângă un cabinet de radiologie lucrează cu încă o bătrânică 😄spor la treabă 0721424931!
 12. https://tse2.mm.bing.net/th?id=OGC.02fa10a81df85fd861da42677511b389&pid=Api&rurl=https%3a%2f%2fmedia.giphy.com%2fmedia%2f3oKIP78G6kJ9ZjxlCM%2fsource.gif&ehk=GdnC0Yo2gndbUsqaCy%2bHz%2bJddMCCiuwZDXFwbtqdQjM%3d
 13. Salutare, o cunosc pe individa asta de vreo opt ani este o fostă delicventă cu multă pușcărie la activ mare atenție are și un pește de etnie cu care eu am avut de-a face, mare grijă prieteni!
 14. Salutare am vorbit ieri cu ea, momentan nu mai are locația bariera București și mi-a zis să mai încerc pe vineri poate găsește o locație, spor să aveți 😀
 15. Salutare, mulțumesc pentru apreciere dar am trecut în rezervă 😁îi las pe alții mai tineri să se afirme😉o seară bună!
×
×
 • Create New...