Sari la conținut

vlad_dracul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vlad_dracul

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

vlad_dracul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. +1 la Skyn. Le poti lua de pe ebay sau aliexpress la sub 1 dolar bucata.
  2. Eu n-as mai lua-o in calcul.Cine stie ce Corona latenta o sa zaca in ea..
  3. Datorie ar trebui sa ai tu la centaur: piticigratis.com/2008/12/mic-tratat-de-pulologie/ Daca nu morala, macar una materiala. Spre exemplu:o muie;)
  4. Mai e si aici: https://opencube.ro/aia-de-la-therme-isi-fac-publicitate-dar-nsfw/
  5. Skyn a incercat careva? Eu de cand le folosesc reusesc sa imi dau drumul, lucru de neinchipuit cu Durex. E altceva..
  6. Nu-mi vad postarea anterioara. Iti sugeram sa bagi bani intr-o camera mai profi si sa postezi pe pornhub,unde e grosul labei,cum fac clujenii astia: https://www.pornhub.com/users/lolitasstar
  7. Salut! Nu mai bine faci o investitie intr-o camera mai de Doamne-ajuta si ii faci un cont verified de pornhub unde e grosul onaniei? Uitta-te cum fac copiii astia din Cluj de au ajuns la 100.000 de abonati si peste 30 de milioane de vizualizari: https://www.pornhub.com/users/lolitasstar
  8. Daca as fi la ananghie n-as da un cent pe sex, pana nu m-as pune din nou pe picioare. Ce am constatat in ultima luna e ca am inceput sa primesc notificari de la imobiliare.ro pentru o alerta mai veche de garsoniere sub 35.000 de EUR. Anul trecut n-am primit nicio notficare si in ianuarie 2018 m-am trezit cu vreo 5-6. Something's spooky. Om vedea..
  9. Cineva zicea ca isi bazeaza deciziile de investitie pe bursa in functie de productia de sosete. Asta arata cati bani sunt folositi pentru cheltuieli neesentiale, deci care este pulsul economiei. Facand o paralela cu sexul platit, am o intrebare pentru escortele cu vechime bransa: Este trend-ul incasarilor ultimelor luni unul crescator sau descrescator? Desigur, neluand in calcul vreo schimbare de servicii sau vreo tunare (silicoane etc).
  10. E clar ca deja fisureaza afacerile celor cu bordeluri clasice. Cresterea unora e pierderea altora;) Sa vedem in timp cum va evolua situatia. Momentan sunt la nivelul salilor de net de prin anii '90-2000. Probabil ca vor ajunge asa de accesibile incat n-o sa mai fie nevoie sa mergi la sala si o sa o poti face din confortul propriei locuinte;) Give 'em some time! Dar nu mult, cresterile raspandirii tehnologiei sunt in general exponentiale!
×
×
  • Creează nouă...