Sari la conținut

sandra1989ct

Neverificata
  • Număr conținut

    203
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sandra1989ct

  • Dată Naștere 14.08.1978

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Braila
  • Interese
    Sweetpussybussy 37 years old country Braila
    man dangerouse.

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

1.290 citiri profil

sandra1989ct's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-30

Reputație

  1. Fa in mortii mati nu eu am zis astea Sandra a zis fututi gatu mati de curva.Ma doaren pula ca nu vb dupa pe forum.
  2. Din cauza voastra va intra in belele administratorul forumului si va sta cu mana in san ca forumul nu va mai exista.
  3. Ea nu vrea sa vb pe asta de cand sau certat tarfulitele 2 pe chat asta dea atunci mia zis ca nu mai vrea sa vb pe asta .Asa muiato .Sandra vine 2019 pe asta sa vb cu tine cretino.Sandraaaaaaaaaa strigatio poate vine sa va faca o prejudicatie pe la tribunaluri cum a facut cu Analis o stitii e din galati fata la tribunale ptr ca sau jignit si ea a facut plangere lu analis si a dato in judecata ptr postari si jugniri la adreesa ei in public.Scrietiiiiiiii multe si vedeti ce va face sandibell curajoasa are prietenii destui nebuna care o sustine si o ajuta sa faca dracu in patru sa dispara forumul deja mia zis ca a vb cu un avocat si niste oamenii cares tari cu joburile si al inchide pe forumul asta .Asa sa stie si administratorul forumului asta ca sandra pune ceva la cale si va castiga sa inchuda forumul.Are spate nebuna cu clienti joburi bune si desteptii.
  4. Cand isi va face ea cont atunci vb cu ea aici deocamdata eu vb cu voi nu tamtarinii de sandra.Suno si vb cu sa fa te muiesc eu intr-o buna zi.
  5. Sa va iau mortii si familia in pula di clavi retardatii mentali.Futuva mortiu in gat naveti ce suge acasa dativa in mortii vostri de ratatiu sclavi.Corsar daca te vad si vad eu cine esti sa vezi ce muiag iti dau te fut in cut totii prieteni mei gramada muie mai poti iesi din casa ia so vedem noi cu cine vb tu .Tu credeai ca vb cu sandra fututi mortii mati de corsar sa ai dau o muie lu mata lu sorta aia creata si lu fractu ala care a uitat ce a mancat cand nu aveati banii.Te prind eu tu nu ma sti fututi morti matiu am aflat cine esti dai ochii cu mine sa vezi ce muie si pizda pe fatau iti sa ti minte toata viata sa nu mai scri.Si amelia cat de curand o pizda pe fatau mai poate sa iasa afara la lumina o sa ai fie rusine sa mai iasa afara la ce pizdoi pe fatau ai fac. Briceagu...Credeati in mortii vostri de sclavii ca sunt sandra pulii futuva mortii in gat sclavii.
  6. Ba da io am scris nu ea ,ea nu mai vb de mult pe asta forum si eu mam dat drept userul sai dau comentari bune si in pula mea de brocoli ce sunteti va datii gigoolo si tarfa se da vedeta sa vedeti ptr jignirile care muati scris aici ce muiag pe gratis va dau.
  7. Bulane nu vrei sa faci o plimbare sa ne vedem carei pizda care zgarlie pe aici.Poate iti dau si o muie pe gratis cum o sai dau lu amelia in curand.Nu sandra vb aici ci eu care am userul ei si pozele ei care sia lasat cardul de telefon in mobilul meu sa isi puna anunt ca nui mai mergea netul Sj la uitst la mine ee ce pula mea mai vrei sa mai sti...Fata e ok nu cum ziceti voi e nebuna dar in sens bun da e cautata aici este adevarat topicuri are nebuna ca a preciato lumea care a sunato.Eu vb de pe un user cu numele ei pe topul ei.Ea nu mai vb de mult pe asta ca tot imi povestea de una roxana ca sa certat cu ea si nu mai vrea sa vb pe top.
  8. Puka e a ta asa se zice la tine esti ca pizdele dar eu am pullllaaaaa nu puka ca a ta ca pizdele te zgarmai pe topicuri.
  9. Tu creadeai cai sandra asculta am puka nus pizda ca tine bulan.
  10. Uitate in pula mea sus in gatu mati de bulan ce esti ca imi sugi pula cu coae cu tot.
  11. Si daca esti baiat ce pula mea in gatu mati vb aici ca imi sugi pula cu coie cu tot .
  12. Ale tale asupra mea cu gogu si la mine topicul cum ma jugnesti asa iti trebuie daca esti nesimtit ....
  13. Nu vezi ce scrie lumea desprea am citit topicul ei e rasul lumi nebuna.
×
×
  • Creează nouă...