Sari la conținut

mudura

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mudura

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Neumarkt am Mieresch

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mudura's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

88

Reputație

  1. Dupa ceva vreme o noua vizita. Si cu siguranta nu e ultima vizita la ea.
  2. mudura

    Salutare

    A primit ce merita. O excursie in Banat...
  3. In locul tau ma abtineam de la asta Dar in rest fiecare viziteaza ce vrea.
  4. Sa zici de rasism si discriminare mi se pare complet deplasat. La fel ca acuzatiile nedovedite facute de acel individ.
  5. Cred ca nu faci diferenta intre adresa si zona. Dar asta e Eu unul nu te voi contacta pentru ca nu vreau sa fiu considerat ulterior neserios.
  6. Nu a cerut nimeni adresa exacta aici. Dar daca spui maurer sau aleea carpati sau dambu sau [orice alta zona] putem sa ne facem o idee daca te putem vizita sau nu. Tot din motive de discretie nici noi nu putem merge chiar peste tot.
  7. mudura

    Relaxare 0759898808

    E aceeasi persoana https://nimfomane.com/forum/topic/197679-nikol-0770902367/
  8. Dpmdv @man69 nu imi inspira nici un fel de incredere. Chiar daca are mai multe recenzii decat localnicul @MacArthur Daca informatia venea de la un user de incredere era altceva. Pana atunci pentru mine e doar o modalitate de a denigra o escorta. Si se pare ca functioneaza. @sfiosul_15 (cres ca fost @solobanu sau asa ceva - cel mai mare vizitator al doamnei) refuza sa o mai viziteze.
  9. mudura

    Hei

    Eu cred ca vrea sa fie vizitat de transexuala...
  10. Mi-a raspuns asa la mesaj pe publi: "Buna jumatate de ora este 250 si se fac servici neprotejate se face finalizare orala vaginala sau corporala si ora este 300 si se fac servici totale doar ca nu fac analul delok"
  11. mudura

    Salutare

    Poti sa o viztezi si sa beti cafeaua acolo. Si cu ocazia asta faci si tu a doua recenzie in peste 2500 de postari. Toata lumea castiga
  12. Ce face ea am inteles. El e prezent? Participa? Sau sta in camera alaturata?
  13. mudura

    Salutare

    @Alfinito a folosit foarte corect cuvantul ins. Tot insisti din dracu stie ce motive. INS, inși, s. m. Individ, persoană, om. ◊ Tot insul = fiecare; toți oamenii. – Lat. ipsus (= ipse). sursa: DEX '09 (2009) In rest asa cum tu ai dreptul la discretie sa te recunoasca lumea si el are dreptul la aceeasi discretie.
  14. Ce coincidenta. Cum a aparut domnisoara in oras cum a aparut si acest personaj. Sa fie pestele? Sau chiar domnisoara?
×
×
  • Creează nouă...