Jump to content

reemy79

Membru Premium
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

165 Reputatie Excelenta

About reemy79

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  La femei

Recent Profile Visitors

883 profile views
 1. Super sexi foto dar.. ce ascund chiloţeii aceea e mai dulce ca mierea.. 😜 Semnat : Moș Martin 😀
 2. Bine ai revenit și.. să ai o ședere cât mai plăcută! 😉
 3. I-mi cer scuze.. Cred că am plecat cu măscuţa ta ..ori parfumul pielii tale mi-a rămas pe buze 😉😘
 4. Superbă ca intodeauna această minunată fată. Au trecut aproape două luni dar a meritat așteptarea. O fată de 10 cu ++ din toate punctele de vedere. Ms minune pt preludiul acela frumos si nu numai..! 😘🤗
 5. Asta înseamnă că în următoarele două săptămâni 😉 Frumoasă veste ne-ai dat!
 6. Chiar dacă am spus că o să fiu mai reținut în privinţa recenziile chiar pentru această frumusețe de fata nu m-am putut abține mai ales că am așteptat cu nerăbdare întoarcerea ei. Programare făcută foarte repede prin sms si plecat am fost cu o oarecare emotie întrucât a trecut ceva timp de când nu ne-am văzut. Blondina m-a primit ca întotdeauna cu o privire zâmbitoare în care i-am simtit bucuria revederii. Initial vroiam să trec direct la subiectul principal al întâlnirii deoarece eram puțin pe grabă dar am optat pentru a pufaii prima data o tigară așa ca să mai treacă emoțiile,tim
 7. Din păcate au început să cam dispară recenziile la fetele noi venite si recunosc că si eu în ultima perioadă am renunțat la a mai scrie cu toate că știu cât de benefice sunt informațiile pentru noi ca si clienti dar când începe câte un papagal să conteste încontinu si să se tină scai pe toate paginile atunci consider că cel mai înțelept lucru este să mergi, platesti, iti faci poftele si acolo să rămână experienta trăită.Păcat că din cauza la asemenea specimene au de suferit o parte din clienti iar teparele profită de situație că altfel nu le-ar merge treaba.
 8. Sărbători fericite si să ne vedem cu bine la anul Alessia! 🤗
 9. Sărbători fericite si un an nou mai bun! Sper să nu n-e uiţi fată frumoasă! 🤗
 10. Pe la noi nu ai în plan vreun turneu? 😉
 11. Da colegu.. Și-au revenit. Eram puțin nedumerit cu ce se întâmplă dar mă bucur că incetu cu incetu se reglează treburile în noua variantă. Zi faină să ai!
 12. Eu am avut cont plătit si acum nici mesagerie nu mai am. Deci nu prea ai cum întreba adminul. În cazul meu deja e a doua oara luna asta când s-a dus naibii contul plătit.
 13. Sper să fie încă o dată pe 2020! 🤗
×
×
 • Create New...