Sari la conținut

elaelena

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre elaelena

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

27.538 citiri profil

elaelena's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

78

Reputație

  1. "Cadoul" ramane acelasi,respectiv 150/fin ,250/h ,serviciile si locatia raman neschimbate! Nu raspund la apeluri cu numar privat si nu fac programari prin sms sau messenger! Va multumesc de intelegere, Ela.
  2. Buna dimineata,am adus poze noi in atentia dumneavoastra impreuna cu cateva precizari: o finalizare =150 lei,iar 1 h=250 lei,(oral protejat/neprotejat in functie de igiena,normal protejat,masaj de relaxare,NU fac finalizare orala si nici anal!) ,iar ca si program:10.00-19.00. O zi frumoasa va doresc, Ela.
  3. In primul rand Hristos A Inviat! Cred ca asta este prima mea postare la Discutii Generale,insa vreau sa sustin baietii,totusi nu-i putem lasa singuri in unele momente ale adevarului! Haideti baieti,curaj,sa recunoastem cand comentam si vorbim despre unele fete si domni de pe forum,sa recunoastem cand nu ne functioneaza organul din dotare si totusi, in fata lumii ne afisam ca niste pui de terente,sa recunoastem cand stam cu mult peste timpul alocat si totusi, platim putin,sa recunoastem ca inflorim in unele locuri si suntem foarte buni naratori,sa recunoastem cand ridicam fata pe un piedestal si poate adevarul este altul! curaj curaj! O zi frumoasa va doresc!
  4. Consider ca o recenzie falsa si dovedita, nu reprezinta off topic! Daca este posibil, as dori sa se repuna postarile selectate mai sus, inapoi pe topicul meu. Astept un raspuns, indiferent de natura acestuia. Multumesc!
  5. La multi ani si tot ce-ti doresti sa se implineasca in 2013!

  6. Buna seara, As vrea sa va urez inca de pe acum toate cele bune si sa va anunt ca pana pe data de 7.01.2013 nu o sa fiu disponibila! Fie ca spiritul Craciunului sa ne mangaie inima, sa ne descreteasca fruntile, sa ne aduca iubire, sa ne lumineze mintea pentru a ne face viata mai buna. Sarbatori Fericite! Ela.
  7. Buna ziua In primul rand vreau sa specific ca nu fac programari prin mesaje,mai ales daca ma contacteaza pentru prima oara,iar in al doilea rand ,daca ma suna cineva si-mi spune ca are numarul din anuntul telefonic sau din ziar ( cred ca de peste 8 luni nu am mai dat anunt in AT ,ceea ce denota ca minte si ca ceva nu e tocmai ok) ,ori daca se programeaza si pur si simplu nu ma anunta macar printr-un mesaj ca nu mai poate ajunge(dumneavoastra daca va programati la o domnisoara si aceasta este neserioasa,e limpede ca va schimbati parerea despre ea....deci e valabil si vice versa)sau daca se intampla sa ma sune de mai multe ori si apoi sa se semneze in mesaje cu diferite nume(unii cred ca daca se semneaza cu numele unui membru platinum de aici,atunci o sa le raspunzi imediat!gresit asta). Poate uneori sunt doar paranoica,dar din moment ce ai ajuns sa te frigi o singura data,apoi sufli si in iaurt...asa ca pentru siguranta mea,prefer sa procedez in acest mod! Sper ca nu am deranjat pe nimeni O zi frumoasa, Ela.
  8. hello

    1. madaa

      madaa

      buna ne vedem intr-o zi....

       

    2. madaa

      madaa

      esti tare draguta

  9. Buna ziua Din diferite motive luasem decizia de a colabora doar cu cei cunoscuti ,dar a fost ceva temporar.O sa fiu disponibila pentru toti incepand de luni. O zi frumoasa, Ela.
×
×
  • Creează nouă...