Jump to content

mairus10

Maistru Curvar
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-3 Reputatie: Troll / Spam

1 Follower

About mairus10

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

2,135 profile views
 1. Eu inchei discutia aici, defapt am vrut sa ii dau o sugestie lui tigerone, chiar nu am vrut sa te simti jignita. Am mentionat mai sus ca ai servicii corecte si ca esti mai plinuta (aici gusturile nu se discuta) ...am gresit cu ceva? Si i am recomandat alte 3 fete din oras care se cunosc dupa recenzii. Nu am insinuat sa nu viziteze, este alegerea fiecaruia! O seara frumoasa!
 2. Nu am stiut ca trebuie sa fac o recenzie "pe suceava"😂😂😂, ca sa pot imi exprim o parere aici. Imi pare rau daca te am suparat sau daca am incalcat vreun regulament, este doar o parere personala, esti binevenita in oras si sper sa ai succes.
 3. Am vizitat o eu cand a fost la suceava, are servicii corecte iar ca aspect este spre categoria bbw, consider ca in momentul asta avem 3 fete in oras peste Antonia.
 4. Salut arturo, aseara am vizitat o eu, sunt deacord cu tine din punctul de vedere al comunicarii telefonice dinaintea intalnirii si eu am facut programare din timp si a raspuns in ultima clipa inainte sa plec. Dar am avut placerea sa intalnesc o domnisoara foarte comunicativa, placuta din punct de vedere fizic si cu servicii ireprosabile. Singurul minus ar fi ca are doi catei in locatie. Locatia este in zona garii, mai sus de petrom. Servici oral np, np fara cim 150/300.
 5. Buna, cred ca prima data ar trebui sa pui o lista cu servicii si preturi! Apoi ar fi ideal daca ai pune un link la un anunt de pe publi sau undeva unde putem vedea poze reale cu tine.
 6. Din pacate numai lucreaza sau cel putin nu in Botosani!!!
 7. Buna tatiana! Vii si pe la suceava?
 8. Stiti ceva? Mai lucreaza katy sau sa retras?
 9. Pune si o lista cu servicii si preturi, in felul asta nu mai trebuie sa dai explicatii la fiecare client.
 10. In cazul meu am crezut ca compenseaza prin atitudine, servicii...
 11. Mentionez ca eu am incercat sa initiez un dialog, dar se pare ca nu prea aveai chef. Nu a spus numeni sa vb de nebuna, dar macar un dialog simplu poati sa intretii (chiiar daca nu este "chimie") Lucrezi in domeniul asta si asta presupune si comunicare. Poate a fost doar cazul meu, sper.
 12. Am fost la domnisoara, contactat telefonic, locatie in spate la CJ. Domnisoara plinuta bine (nu va luati dupa poze), comunicare proasta, atitudine sictirita, nici eu nu sunt prea vorbaret dar vazand ca nu am cu cine am lasato balta (daca a scos 10 cuvinte in perioada cat am stat la ea). Igiena ireprosabila, nu comenteaza la pozitii, oralul cat sa se trezeasca juniorul dupa a pus prezervativul, nu i am spus nici eu nimic.
 13. Pune si o poza la buletin😂😂😂
 14. Stiti ceva de Sofia? Mai revine sau sa retras?
×
×
 • Create New...