Sari la conținut

spineless

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre spineless

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

spineless's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. Nu recomand, femeia e pe japca și făcut bani. Îmi spune ca face un curs de Tantra și o întreb prețul. Spune ca e 500 1 ora jumate, după care șterge și spune ca 500 pentru 1 ora. Ii arat preturi de 250-300 la masaj tantric în București îmi da cu seen. Cum să faci acum un curs și tu sa ceri de 2x prețul pieței din București? 😂
  2. Salutare dragilor. Mi-am amintit de o fata din Constanța cu un tatuaj pana. Era lângă pizda. Mai simțit ceva de ea? Are topic?
  3. Salut. Îl dai și pt 1 futai de câteva ore?
  4. Și la satul de vacanta? Ceva direcții?
  5. Bună ziua, Am o întrebare, erau câteva escorte care acceptau pe timp și nu conta câte finalizări ai. Ma puteți ajuta?
  6. E neserioasa. De 2 ori am chemat-o, am pierdut timp așteptând, și de fiecare data nu a mai răspuns. Mereu a zis ca vine în 30 de minute și pla
  7. Hahaha. Tocmai ce am vorbit cu ea. Fata e pe făcut bani. La deplasare, mai întâi afla hotelul și dupăia face prețul. Cu toate ca știa de Mamaia, când a auzit Iaki, 500ron ora + taxi :)))) a hahaha, dacă și asta mai e de 500..sau 400.
  8. E o figuranta, vorbești ceva cu ea la telefon, când ajunge nu ii mai convine nimic, decât banii. Fast fuck, ca ea nu se fute capra, ca nu sta deasupra. Eu consider ca este de evitat!!
  9. Tepara, nu respecta programările, și vorbește numai în nas.
  10. Bună seara, o fata la 8 dimineața din Constanța, cu locație?
  11. Bine ca ești tu o vertebrata Vero 100%, când le bagi bani în buzunare la pizde. Putând sa futi poate ceva mai bun dacă te-ai implica mai mult. Poate numele meu e o metafora prea mare pentru creierul tău minuscul, treci mai departe. Și acum fuga pe goagăl să-ți traducă și cuvântul metafora, ca ești prea leguma sa ști ce e. Doar iti aduci aminte ca ai auzit de el prin școală generala. Halal
  12. Lentilă, de la legale te agiți asa tare?
  13. Lentila, când fututul de care pomenești, ala extraordinar de mult, este în 99.99% pe bani, eu zic ca spune multe despre tine, ca bărbat. Moș libidinos, Ia-o lunga și de durata.
×
×
  • Creează nouă...