Sari la conținut

TheBitchesJudge

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    75
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre TheBitchesJudge

  • Dată Naștere 21.08.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

3.019 citiri profil

TheBitchesJudge's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

46

Reputație

  1. Tu nici macar nu intelegi ce scrie el!Dobitocule.Marsh in acvariu cu Sorinuca si cu Randunica!Imi e sila deja.
  2. STIU MA CA O SA IMI IAU.PESTE IMPUTIT CE ESTI.IMI PARE RAU CA SE ALEGE PRAFUL DE FORUMUL ASTA.ERA SUPER ACUM CATIVA ANI.CITEAI NUMAI RECENZII CINSTITE.DE CAND TU SI ALTI CIOROI IMPOREUNA CU CURVELE VOASTE FACETI LEGEA PE AICI SA CAM ALES PRAFUL.POSTATI AIUREA INJURATI PE CINE VRETI.BRAVOUA VOUA.SA-L STAPANITI SANATOSI.NU STIU CE MAI CAUTA THE ENGINEER PRINTRE VOI.IL INJURATI VOI CIOROI IMPUTITI CA LA USA CORTULUI.PESTI SEMIANALFABETI.
  3. Bine ca ai postat peste prost!Si zdreanta ta de Sorinuca a postat mii si mii.A ajuns mai de incredere AT-ul:-) de cand va faceti voi de cap pe aici.Randunica are deja subforumul ei.OMG!Sa il stapaniti sanatosi!
  4. Sorinuca si pestele ei XOXO fac legea pe forum.Numai recenzii false.Bravo pestii.bravo curvele!Sa-l stapaniti sanatosi
  5. Sunt convins bai xoxo.Ghinionul tau e ca nu prea puteti.Bai eu chiar imi doresc un forum corect.Futu-va in gura de pesti imputiti cu tarfele voastre nesimtite cu tot.
  6. Bravo!Pestii si tarfele lor duc forumul de rapa.Numai recenzii false!Sa-l stapaniti sanatosi!
  7. SORINUCO.TE-AI TAMPIT DE LA BATAILE PESTELUI ! IMI E MILA DE TINE!
  8. Bravo bai Sorinuco.Sa stapanesti sanatoasa forumul.Injura pe aici pana se alege praful de el.Si tu si pestii.Sa-l stapaniti sanatosi. Eu ma astept la un ban.Ca e de rau cand deranjezi pestii si curvele:-)
  9. Da.Veri cu Ion Neculce.Bai intr-un fel bravo voua!A-ti acaparat forumul.Si voi si tarfele voastre!Deveniti vip si faceti 1000 de recenzii in cateva luni.Macar ma orientez si eu dupa voi.Unde dati voi recenzie pozitiva stiu sa nu calc.Au mai fost din astia ca voi.Kukazelu....Tot asa VIP.Nu au facut decat sa distruga credibilitatea forumului...........
  10. Astept si eu sa ne anunti daca o sa capeti o muie mai ieftina pentru prostiile de pe aici.XOXO,GOLAN,BARBUGIU...macar sunt pesti.Ei fac bani din curve.Ca nu prea ii duce capul si le fac maimult rau postand pe aici.Asta e prostia lor.Dar tu?Vino bai milogule ca iti dau eu banuti sa dai o muie cinstita
  11. Bravo bai pestisor.Futu-ti pe mata.Cu de astia ca tine o sa pice incet incet forumul.Ai scri 1000 de recenzii din mai.Bagamia-s pula in mata de cioroi.Nu mai faceti troll pe aici imbecilior.O sa varamana doar AT ca sursa de reclama dupa.Futu-va rasa in gura de pesti imputiti!
  12. Sunt satul de labagii sinistrii care fie sunt pesti fie ling in cur cate o tarfa pentru o muie mai ieftina!Asa arata forumul in 2012 bai Roberto?! Dobitocule!Din cauza unor prapaditi ca tine nu mai poti avea incredewre intr-o recenzie!Cacatzei de doi lei care ling in cur orice hidoasa ca sa futa si ei mai ieftin.
  13. Varianta castigatoare e sa nu te mai umilesti pe aici pentru o muie mai ieftina.Gay in general sunt si ei parte a societatii.Nu ar trebuii blasfemiati dobitocule.Asa cum nici curva de mata nu ar trebuii blasfemiata.Ea macare cinstit:-)30 de lei primea.De 30 sugea!Marsh in acvariu pestisor!
  14. Si ia-o si pe zdreanta de Miriam.A-TI TRANSFORMAT FORUMUL ASTA IN CIRC!
  15. Timpul trece repede.Si celulita apare.Pai voi aveti timp sa injurati pe aici zdrente infecte.Nici cei mai distrusi barbati nu mai trag pe la voi! Marsh la cacat Sorinuco!Cu mortii tai cu tot!
×
×
  • Creează nouă...