Jump to content

hedonis91

Membru Banat
 • Content Count

  1,185
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-77

6 Followers

About hedonis91

 • Rank
  VIP Member
 • Birthday December 26

Profile Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

4,097 profile views
 1. Cu nimic, cu mult frig. https://ibb.co/6yS2Yh3
 2. Bună, e cineva disponibilă orele astea, 27 Octombrie ? Peste tot e numai ocupat și nu răspu de nimeni..
 3. Mai bine spus cele care au o mică șansă în a fi pe bune și nu au nimic de ascuns. Mbine... asta necesită și un telefon de minim 300 de lei, ceea ce pe unul cu butoane de 50 de lei. nu poți avea wapp
 4. i*. Nu dau acum nume, că îmi sar în cap, și n-am chef de ceartă. Oricum.. cei care au fost, unii nu mai sunt. Dacă vrei să-i vezi, du-te pe topicurile pe care e multă ceartă că văd că-ți place can-can-ul. Nu vin cu dovezi, că nu stau să fac pe detectivul acum. Caută și singur că știi despre ce vorbesc. Eu zic să lăsăm acest topic pentru ce era în titlul. Se pare că și tu ești unul dintre ei. Titlul topicului era despre ceva și voi faceți offtopic. Deci las-o moartă că nu-ți merge.
 5. Asta încercam și eu să-i zic, dar unii se bagă în seamă aiurea și creează ceartă din nimic, băgând râcă și aruncând vorbe-n vânt așa făcând afirmații nefondate.
 6. Mă cam iei la mișto și ai chef de ceartă. Cum ți-am spus, s-au mai schimbat regulile, s-a mai schimbat site-ul. Nu prea le știu pe toate, dar ce am încercat, știu. Deci te-ai băgat ca.. să nu zic ce, că știi și tu. Da, am probleme cu tastatura, ba mi se șterge, ba mi se corectează, de scris știu să scriu, iar alte ori îmi vin multe idei și de-asta poate nu am cursivitate în anumite propoziții. În fine.. postarea nu era pentru tine, vă legați câte unii, și da, aici sper că am folosit corect, doar așa să vă bage cineva în seamă și să creați ceartă.
 7. Omule, în primul rând, postarea aia e de acum 7 luni. în al 2-lea rând eu nu mă oftic, dar mor când unii zic/promit ceva și nu se țin/nu fac, ori au pretenția de la alții, dar ei nu fac nimic. În al3-lea rând, dacă nu știi, nu vorbii, s-au mai schimbat regulile. Ești unii dintre aceia care întreabă într-una ce caută un topic la „testate” sau de ce nu e la „de evitat” ?
 8. Vorbeai cu „biliape” sau cu mine ? Să știi că dacă nu citez, e destul de greu să-ți dai seama cu cine vorbești.
 9. Bine că nu e din aia care să zică „poze reale”, e cam prima de până acum.
 10. Se pare că nici tu nu știi ce ai zis
 11. mess ? ce mess ? La ce „mess” te referi ? Facebook ? sau Yahoo Messenger ?
 12. Ai zis ieri, că „ultima zi azi” 9-14. pffff
×
×
 • Create New...