Sari la conținut

Makeitboumce

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

3 Urmăritori

Despre Makeitboumce

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Unde vreau

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Makeitboumce's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

55

Reputație

  1. Am re/vizitat-o si eu pe Bianca. O fata foarte linistita, cu experienta am avut ce sa vorbesc cu ea. Locatie: 9 pe Calea Vitan, usor de ajuns si locuri libere de parcare. Bianca la corp arata de 9 in opinia mea - sani mari, picioare lungi si fara celulita, cur de brazilianca si m-a asteptat pe tocuri...imaginati-va!...; pielea fina si bronzata la solar mirosea excelent. Fata: 9 - cam prea naturala ptr gustul meu. Pozele sunt reale 100% GFE: 10 - mi-a placut maxim de ea, ca si prima data am avut parte de mangaieri, sarutari corporale, atingeri placute, masaj oute, sex intre sanii, etc...vorbeste frumos si foarte chill-eanu' asa... Oral: 9 - se uita mereu in ochii tai, deep, soft, mi-a placut, a fost intens Normal: - spre rusinea mea nu am ajuns pana acolo, m-a terminat privirea aia cand o sugea si am finalizat pe tate. Halat: 200 lei Igiena: 10 curata ea si curat si in apartament Mai locuieste cu o colega care are servicii la fel de bune. Am testat-o si pe ea si vreau sa revin ca mi-a placut
  2. Sal frate. Colega Ancai este Bianca bia. Din cate stiu eu (de la ele) Ramona e plecata la Madrid (tot cu munca) si revine in tara dupa sărbători. Momentan sunt doar ele 2 (Anca & Bianca) dar ambele sunt meseriase. Mergi cu incredere. Fac fetele astea un trio de senzatie...scoate untul din tine la propriu :)) sunt zapacite rau (in sensul bun) ..
  3. Anca te gasesc astazi la birou?
  4. Salut, Am revenit la Anca in weekend. Ii dau o bila alba pt ca am gasit-o disponibila de dimineata; pt. mine conteaza cum incep ziua si vizita la ea a fost un plus O sa dau cateva note, dupa cum e datina pe aici: Aspect:9. Frumusica si la fata si la corp, sigur as intoarce capul dupa ea pe strada. E bunoaca rau Atitudine:10 M-a asteptat in costumatie cu dres, machiata si aranjata, dupa cum am lasat sa se inteleaga ca mi-ar place. Dau un plus si ptr atitudinea din timpul actiunii: priviri, gemete, participa si e implicata Actiune:9.5 Dupa cum ziceam si mai sus, te priveste in ochi, incearca sa te faca sa te simti bine si sa para ca ii face placere, poate nu doar sa para, cine stie. Igiena personala 10, locatie 9,5..am scazut ptr ca nu are tv cu diagonala 180 cm si incalzire in pardoseala :)) GFE 10 zici ca eram cu prima mea iubire, direct la prima intalnire, m-am simtit teleportat in timp De revenit: eu zic ca da, raport calitate bun, pret bun, corp tanar de pustoaica, sexy Are nevoie de ciocane mari si tari si multe nenica!
  5. Te am de ceva timp pe lista dar nu imi raspunzi. 🤔
  6. Salutare baieti ! Hai ca resuscitez eu topicul! Am purces ieri la aceasta brunetica și întâlnirea a fost cam asa: Locatie - Mall Vitan Program - flexibil intre orele 11.00-21.00 (din spusele ei) Tarif: 200 lei numarul/300 ora si ceva servicii extra ca peste tot Programare la telefon sau whats app, dupa cum dorește fiecare Te serveste cu răcoritoare, cafea buna si apa rece dar nu ai voie sa fumezi în apartament Oral neprotejat cu CIM de nota 9, incearca si deep, saliva si tot ce trebe' Sex normal protejat in toate pozitiile. Nu comentează la marime și nici nu face fițe la pozitii. Sta cum o pui, vrea sa te mulțumească și te fute și ea. Patul e ok, camera mare, lumina difuza. Este același dormitor din fotografiile damezei. Curatenie impecabila în casa, la baie. E liniște în apartament dar se aude gălăgie de afara de la copii care se joaca în parculet. ... Ieri spre seara, pe la ora 18;00, am sunat-o pe d-soara, mi-a comunicat încă odata serviciile (draguta la tel) si am facut programare usor dupa care am ajuns la ea la usa. D-soara : corp 8, fata 9, sociabila, ii plac povestile si un mare atuu zic eu nu se grabeste, e lipicioasa, copilaroasa, are 23 ani ca mi-a arătat buletinul. Oral nep cu CIM : ii place sa o suga destul de hard te ia de la inceput soft si apoi ii da turbo, ii dau un 8.5 și are niște buze fratelo ....buze care se mulează perfect pe capul pulii Normal pro : destul de stramta si mi-a placut ca nu a folosit lubrifiant sau scuipat, cand sta capra, de la spate arata beton. Igiena : ii dau un 10 doar pt ca a facut dus inainte de actiune și după și pentru ca a insistat sa merg și eu la dus Halat : 300 lei pt o finalizare cu CIM Concluzie : fata dupa parerea mea merita vizitata. Eu unul o sa mai merg la ea. Nici nu va salut!
  7. Anca arati belea sa moara mama. Continua cu ce faci ca faci bine. Astazi te vizitez! Pe mine (cat si pe alti colegi) ne-ai convins. Ai demonstrat cu tarie ca esti tu. Ai inchis pliscul labagiilor! Bravo fata! Ai sange in cohoness 😅🤭
  8. Ma jur pe mama ca arati beton. Te-as lua acasa creolino!
  9. Nu mai fiti rai ca e bomba femeia dar e bomba biologica... 🤣🤣🤣
  10. Pana la urma cum e d-soara? Face treaba buna sau stie doar sa isi faca reclama buna? 🤔
×
×
  • Creează nouă...