Sari la conținut

enervantul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    411
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre enervantul

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    fara
  • Interese
    mai trebuie sa intrebi?:)

enervantul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

150

Reputație

  1. Mata'? Sau despre care zdruncinat vorbesti, poponarule?
  2. Cand o sa-ti trimit pe PM poze cu nora-sa si cu baiatul lui, o sa ai dreptul de a-mi face morala. Pana atunci, delecteaza-ne cu tacerea pe care ai imbratisat-o la episodul pozelor cu copii. Deontolog de cacat care esti!
  3. Sweetie, dar nu e nevoie sa folosesti atat de multe invective la fiecare postare. Sigur nu ti se scoala, e una din explicatii pentru felul tau de a fi. Sa mori tu daca george bacovia si eu suntem aceeasi persoana?
  4. Asta-i dur la tine, bre? Hai mai bine despre nora-ta sa vorbim. Cum o iau si eu o tura?
  5. Hai, bre tigane poponar, nu fi sfios acum. Sunt dovezi pe forum, sute de postari in care oferi sau soliciti muie de la barbati. Te rog doar sa nu joci cartea senilitatii.
  6. Cam dificil sa copiezi ceva publicat exact in acelasi moment. Si dificil de inteles, pentru tine. Sa fim seriosi, e evident ca tie nu ti se mai scoala nimic. Nici daca tragi cu ochiul la ma-ta in timp ce se dezbraca.
  7. Ai simtit nevoia sa mai bifezi o postare, poponarule? Sau a fost o "replica"?
  8. Imi pare rau sa aud de problemele tale, bre sweetie. Ce s-a intamplat, ti-a sarit niste cacat in ochi in timpul mesei?
  9. Eu sunt bine, mersi de intrebare. Nu mi-ai raspuns: mai cauti "colege"?
  10. TMI, Sweetie! Si totusi, cum e sa iti traiesti viata doar pe forumul asta? Nu e un atac, chiar sunt curios cum se vede viata prin ochii tai.
  11. Haide, bre, ce te superi asa? Scuza-mi indiscretia, dar cum se face ca esti aici de absolut fiecare data cand intru pe forum?
  12. Ti-ai oferit pula altor barbati de sute de ori pe forum. Daca ai fantezii cu barbati, esti poponar. Un tigan poponar ... nu ai fi avut viata usoara pe vremea lui Antonescu.
  13. Bre, nora-ta ar merge de-o tura. Arata bine din anumite unghiuri. Mai ales ca zurliu' de barbat'su e un molau cu tulburari psihice si care nu ii poate satisface nevoile. Tu faci "gluma", tot tu razi. Vezi ca e un subiect sensibil pentru **spam editat**ul Trolle. Capsici, tigane?
  14. Nu ai pus tocmai punctul de care vorbeai. Si ce faci, bre? Ai preluat scuza bosorogului proxenet cu greselile? Vai, vai, Nobele, cat poti fi de prost!
  15. E intodeauna o delectare sa-ti citesc "introspectiile profunde". Nebunule, daca vrei sa te iau in serios si sa-ti raspund, trebuie sa-mi dai quote la mai mult de 3 postari odata. Ok, sweetie? Puscarias, borfas marunt, sifon, cocalar, agramat, imbecil. Combinatia asta de calitati te face unic pe forum, felicitari! Mai conduci ca un sclav pana in Italia? Si tot asa dormi in masina prin parcari ca sa economisesti cativa euro? Ai scos si contul asta la inaintare? Sau vrei sa pareti mai multi si cu suport popular? Mai cauti "colege"?
×
×
  • Creează nouă...