Sari la conținut

sandralaura93

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    153
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sandralaura93

  • Dată Naștere 01.04.1993

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bacău

Vizitatori Recenți Profil

8.608 citiri profil

sandralaura93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

180

Reputație

  1. Am scris deja ca prețurile și serviciile vor fi aceleași.ce vrei sa fac sa iti desenez ?Tocmai pt ca aici nu e publi24 oricine citește o recenzie și acolo vede și prețul și serviciile ori pe prima Pagina scrise de mine sau pur și simplu ma întreabă la tlf pt ca ce crezi? Sau inventat și telefoanele.
  2. Numărul e cel cu 627 la sf.voi fi de maine poți da mesaj pe nr meu dacă la tlf nu răspund.
  3. Astăzi nu voi putea activa.daca doriți sa faceți programari pt maine va aștept cu mesaj pe nr meu.💋💋💋
  4. In poze am pulpa piciorului mare și in fapt in realitate nu am pt ca acum 2-3 luni aveam și 3-4 kg in plus fata de acum.si dacă vroiam “sa mint poporul cu televizorul”puneam celelalte poze editate in care aveam fundul și ridicat și bombat și de 5 ori mai mare ca in realitate așa “ atrăgeam vizitatori “ nu sunt miss nu sunt perfecta Dar cu siguranța nu am nevoie sa apelez la aceste tertipuri
  5. Înainte de pozele “ Înainte de a posta pozele “ fotosopate”:))) cum spui tu am postat cele normale.
  6. Cum de ti-ai făcut cont astăzi la 22:50 și in următoarele 10 min te-ai gândit sa îmi scrii comentezi ? Cineva e deranjat de revenirea mea?dragul meu in realitate arat mai bn decât in pozele acestea fotosopate spre dezamăgirea ta.
  7. Pentru ca nu este apa calda in apartamentul pe care l-am inchiriat și nu găsesc alt apartament îl voi lua pe cel cu o baie nu tocmai plăcută pt 2 zile din cauza ca nu am găsit alta locație și in ritmul acesta nu voi putea activa niciodată.pt cei care pot veni gata “dushati” și pt cei pt care “baia veche” atâta Timp cât e igienizata,curată nu reprezintă o probleme va aștepți.pentru celelalte pers îmi cer scuze sper sa rezolv cu locația și va aștept cât mai curând.
  8. Apartamentul care l-am luat nu Are centrală deci prin urmare nu este apa calda lăsând faptul ca nefiind in locație proprietarul îmi spune ca el intra sa lase cv lucru ce nu mi se pare normal.am găsit o alta locație dar baia lasă foarte mult de dorit.crede-ti ca Ar fi o problema așa de mare ?
  9. Domnișoare nu sunt Pt ca nu suntem mai multe și nu fac pt ca nu ne cunoaștem
×
×
  • Creează nouă...