Jump to content

andreiutzu11

Curvar Ucenic
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Utilizator De Incredere

About andreiutzu11

 • Rank
  Curvar Ucenic

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Oradea

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut ,am vizitat o și eu pe Andreea de când s a întors ,fiind a 3a oara 😄.( Dacă țin minte bine😅) Sincer, multe fete ar putea lua lecții de la ea ,amabila vorbăreață ce mai ,plăcută gagica. Programare făcută ușor ,sunat ,programat. De data asta are și o colega (grăsuță bine ,nu as fute o)ceea ce nu mă încântă de obicei ,dar cunoscând o pe Andreea ,m am riscat. Intrat în noua locație ,Xenopol (a zis că se muta)curat ,ok .Poftit la dus( îmi știe tabieturile) prosop curat ,discuții amicale ok!!! După duș ,intrat în camera de acțiune , fata curata ,proaspăt ieșită de la d
 2. Și dacă va ceda ,tot nu cred că v a merita ,e miserupista fata ,masaj nu se pricepe deloc fata ,deși susține că este tehnician maseur cică!!Mă umfla râsul când îmi spunea că face recuperare pt sportivi și ea plimba efectiv mâinile pe mine când la picioare când la spate haotic.
 3. Salut,daca este cine cred eu ,tanaruta vreo 20 de ani ar trebui să aibă acum .Prima data am fost la ea acum vreo 2-3 ani ,zicea că are 18.Undeva in nufărul langa Proges am fost atunci ,garsoniera mica .Masajul a fost ok 7 pe 8 fara finalizare(mi a spus din capul locului.Tipa simpaticuta. Acum un an am mai fost la ea ,langa Smo pe Decebal,cu gândul că poate și a diversificat oferta.Masajul a fost mai prost decât îmi aminteam ,de finalizare nici vorba ,zicea ea.Trageti voi concluziile.
 4. A fost o părere personală , o recenzie , subiectivă bineînțeles.De fapt ,despre asta este forumul de fapt!
 5. Vizitat astăzi domnișoara,ce sa spun ?Nimic special , atitudinea lasă de dorit din punctul meu de vedere . Ajuns la locație ,Oneștilor ,poftit direct in camera (bănuiesc că mai era cineva in apartament ,deși a specificat că locuiește singura),m am cerut la dus ,primit prosop,intrat în dus (deja mă gândeam că am făcut o alegere proasta). Intru in camera de acțiune, lumina difuza, numai buna de acțiune(părerea mea) tipa la fel rece, nu scoate 2 vorbe daca nu e întrebată. Îmi cere banii pt 1 finalizare: 150ron, dau 200 , nu are rest! Ok(zic in mintea mea ,vina mea)o las așa la 200(face
 6. 100ron masaj banal ,nu știu cu finalizare daca face .
 7. Cred că ,confunzi.Tipa e tanaruta ,undeva pe la 23 de ani ,necoapta .Sâni ,fund medii.Masajul este foarte slab spre groaznic,plimba mâinile pe corp haotic.Finalizarea ?Nu știu ,nu am întrebat ,nu m a atras și nu datorită fizicului ci a atitudini, este rece .Nu are masa de masaj , stai întins pe pat și ea langa pat .Locatia Sovata.
 8. https://www.olx.ro/oferta/masaj-de-relaxare-IDeqbAo.html
×
×
 • Create New...