Jump to content

tony97

Maistru Curvar
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Reputatie Excelenta

About tony97

 • Rank
  Maistru Curvar
 1. Hey, am fost la tine acum un an si as vrea sa mai revin si sa discutam mai multe detalii dar nu pot trimite mesaj aici si nici whatsapp nu ai , deci cum facem?
 2. Hey, am fost la tine acum vreun an de zile si as vrea sa mai revin dar nu merge sa ti scriu in privat ca sa discutam si nici whatsapp nu ai :)), cum facem?
 3. Am fost astazi la ea, pot spune ca a fost o intalnire foarte ok. Este o femeie frumoasa, cu forme exact pe gustul meu. Totodata este amabila si placuta, ai ce vorbii cu ea. Locatie 10, fata 10, oral 10. Normal nu am facut din nefericire, fiind vina mea :)), lipsa mea de experienta si a spus cuvantul. Per total a fost o experienta ok. Iti multumesc :*
 4. Buna, tot incerc sa te sun, dar nu raspunzi. Cand te pot suna?
 5. Blonda din a doua poza dacă nu avea pula era buna )
 6. N am bataturi )). Nu stau sa dau laba toata ziua sa ne intelegem. )
 7. Se simte foarte bine, nici nu mai e nevoie de lubrifiant ). Deci precum se numeste. Vorbesc cu baietii dar nu imi descriu asa detaliat imi zic doar" am futut o pe aia si era sa ma prinda masa" sau chestii de genul. Mersi domnisoara rozkendra. Esti de mare ajutor
 8. Super. Eu consider masturbarea un mod de a te cunoaste mai bine si de relaxare pana la urma ). Mai am o intrebare totusi. Eu cand ma masturbez penisul meu se lubrifiaza singur ). E o reactie generala sau depinde de fiecare individ in parte?
 9. N am vrut sa fiu obraznic sau i discret. Era doar o simpla curiozitate domnita Rozkendra:). Apreciez sinceritatea
 10. Pai de cate ori te masturbezi rozkendra?
 11. Orice barbat a facut sau face laba.Asta nu inseamna ca trebuie sa devenim niste onanisti. Asta ca fapt divers
×
×
 • Create New...