Jump to content

johnsin

Maistru Curvar
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Reputatie Excelenta

About johnsin

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Serviciile si tarifele de mai sus sunt valabile si pt Anca? Ms
 2. E fata din poze? Intreb pt ca in poze apare Angela (fost sweetpleasure) care intr-adevar e buna, dar nu e genul cu sani si fund mare…intreb ca sa nu fie vreo confuzie.
 3. Eu am mai fost la ea de vreo 2 ori, la distanta de cateva luni bune, poate un an, una de cealalta, de cand a plecat de la Snagov. Ultima data am fost anul asta prin primavara. De mentionat ca a facut niste cursuri de masaj care chiar se vad in experienta cu ea. Masajul de relaxare, prin urmare, e super bun. Pe linie erotica, serviciile sunt aceleasi, din punctul meu de vedere peste medie in comparatie cu alte prestatoare de masaj erotic la care am mai fost. Ea e buna, pt cine apreciaza maturele, e ingrijita, sani marisori, picioare frumoase,etc. Nu merg asa des din cauza ca nu ofera compan
 4. Am ajuns si eu acum vreo saptamana la Eva. Ce pot sa zic e ca intalnirea a depasit cu mult asteptarile pe care le aveam. Pozele de pe forum reflecta realitatea, iar atitudinea, priceperea si implicarea Evei sunt, cel putin in experienta pe care am avut-o eu, peste expectante. Desi sunt o persoana timida in raport cu noi cunostine, Eva a stiut cum sa ma ia, si la figurat, dar mai ales la propriu😛, si sa ma faca sa ma simt bine. Fiind prima noastra intalnire, am optat doar pentru oral, lasand celelalte servicii pentru vizitele ce vor urma. 1. Locatia - conform semnaturii; 2. Modalitatea
 5. Cum faceti fratilor sa dati de ea? Ce anume imi scapa?!🤔
 6. Ce stiti, in varianta cu sex, se accepta 2 finalizari in acea ora? Si a mai intrebat un coleg mai sus daca exista si varianta doar sex, fara masaj.
 7. A mai vizitat-o cineva pe doamna de curand? Daca da, poate ne ajuta cu o lista actualizata de servicii si preturi. Multam!
 8. Salut! La Pipera gasesc pe cineva duminica?
 9. Mai activeaza Simona, pe cont propriu.
 10. Buna intrebare. Si eu m-am interesat de ea, dar nu am aflat nimic, din pacate.
 11. Cred ca e cea mai buna veste din martie si pana acum🥳
×
×
 • Create New...