Sari la conținut

eljefecito

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de eljefecito

  1. Prima mea recenzie si probabil singura. Nu am postat pana acum pt ca majoritatea au fost dezamagiri si de ce sa fac rau fetelor pt capriciile mele care poate altora le-ar face placere ? Tot ce pot sa spun despre Ally sunt 2 lucruri: 1. Stii exact ce urmeaza sa primesti din cele 100 de pagini anterioare de pe acest forum (poze, video, recenziile pozitive). 2. 10/10 la absolut orice capitol va trece prin cap. Nu mai insultati fata degeaba, mai ales legat de aspectul fizic pt ca pune la suflet. A postat poze si video-uri din toate pozitiile, neblurate, nealterate cu Photoshop, etc., nu exista surprize neplacute la fata locului. Merita laudata si de aceea am postat. Spor !
  2. O curiozitate: sunt foarte multe poze pe acest thread care nu sunt editate. Stim cum arati si ne placi, de ce te mai chinui ?
  3. Eu sunt sigur ca ai mult mai multa experienta decat mine... ti s-a format deja ochiul de mult timp
  4. ))) Maxima asta cu 4th of July. Ma gandesc ca daca o asteot pana atunci, sa nu fie soectacolul de artificii de la Filicori mai spectaculos decat cel din SUA .
  5. Dupa 45 de pagini de forum in care am mai ras, am mai plans (la pagina 44 am aflat ca pleaca pana in iulie), am ajuns la o singura concluzie: trebuie sa te... cunosc . Cand ar trebui sa te sun pt a avea sperante ca prind o programare in prima ta zi inapoi la mare ? (Fingers crossed it's sooner than the 3rd of July)
×
×
  • Creează nouă...