Jump to content

uritescu

VIP Member
 • Content Count

  1,244
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,706 Reputatie Excelenta

2 Followers

About uritescu

 • Rank
  VIP Member

Profile Information

 • Sex
  Barbat
 • Oras:
  București

Recent Profile Visitors

2,453 profile views
 1. Te simt ușor timorată și faptul că nu ai priceput că "deep fake" nu înseamnă "fake boobs" îmi confirmă. Pe scurt, era o glumă, nu o răutate. De vineri, de când te-am sunat erai cu scutul ridicat. Te cred, ai și tu temerile tale. O sugestie, dacă-mi permiți: în traficul din București și greutatea cu care (de multe) ori găsești un loc de parcare, e greu să faci o programare doar cu o oră înainte. Mergi și tu pe rețeta clasică: programarea se confirmă cu o oră înainte. PS - dacă vrei să citezi pe cineva într-un răspuns, pune @ înaintea numelui și respectivul va ști. Ex: @ Sofia_30 = @Sofia_30.
 2. Luni de la ce oră începi și ai putea da un punct de reper pentru Vitan?
 3. Eu ți l-aș fi recomandat pe Adrien Brody. Da' după aia am citit în profilul lui că nu e escortă 🤣
 4. Zi și tu "doar la hotel" și vei rămâne o dulcică 😘
 5. @Mikey1900 sigur ar fi vrut să facă un video cu tine. Acum are nevoie de alt cont pentru fantezia asta 😅
 6. Dacă abia joi vine, presupun că încă nu știe.
 7. Poate mă uit eu la prea multe filme, dar observ o chestie foarte interesantă. Când se încinge discuția și nestemata coroanei e în plină criză de isterie, hop! @adormassage care e foarte de acord cu elucubrațiile vomitate cu patos de @SelenBaby. Eu nu sunt client al saloanele de masaj, habar n-am cum merge treaba pe la @adormassage, însă i-aș întreba dacă și ei își tratează clienții cu același limbaj, dacă se pregătesc s-o angajeze pe lumina vieții mele? Sau, ce știu eu, poate ei reprezintă interesele contractuale?
 8. Deja sunt pe drum. Am luat un patent, niște sârmă și un pic de scoci. Aș fi optat pt scotch single malt, dar ea nu bea din astea. Cum repar furtunu', vă anunță ea. Dacă se lasă cu țevi sparte și vecini inundați, programări de luni încolo.
 9. Voi toți sunteți martori că îi mărturisesc iubire de câte ori am ocazia! Când nu-mi răspunde cu obrăznicie maximă simt că am o zi distrusă... Nu știu ce să mai fac ca să-i reintru în grații. Când s-a întors de la Brașov, m-am oferit s-o aștept în gară și s-o scot la șaorma. Cât a fost plecată la Sibiu, am rugat-o să mă lase să am grijă de hamster. Acum, când are locație nasoală, i-am oferit căminul meu. Pe maică-mea o trimiteam pe la vreo mătușă, rezolvam cumva. De fiecare dată m-am lovit de un refuz ferm! Nu știu ce să mai fac! Îmi cer scuze pentru acest moment patetic, dar aveam nevoie de o
×
×
 • Create New...