Sari la conținut

uritescu

VIP Member
  • Număr conținut

    1.329
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre uritescu

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    București

Vizitatori Recenți Profil

3.099 citiri profil

uritescu's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

1,9k

Reputație

  1. uritescu

    "Curtea" suprema

    Da, într-adevăr, eu sunt noul ei Grafenberg. Așa că dacă vreți s-o aduceți pe Emma la orgasm, nu-i mai căutați punctul G. Mergeți direct la punctul U. PS "U" nu (întotdeauna) vine de la uritescu, sunt cazuri când vine și de la "una sută lei".
  2. Vezi, iepuraș, nu mai bine jucai tu rezervă pe Rezervelor? Baftă 😘
  3. Wow, ce revenire! O blondă premium, într-o zonă premium. Militari Residence, seulement pour les connaisseurs 😉 Zloata este superbă în această perioadă. Și pe unde activezi? Pe Tineretului nu cred, pentru că nu te mai încadrezi în vârstă. Poate pe Rezervelor? Dacă poanta e prea subtilă ți-o traduc data viitoare. Baftă! 😘
  4. Iar greșești! Corect este să-ți fie scârbă de tine. Pentru că de priin maii este "ultiima zii în România" șii după atâtea lunii tot pe topicele cu 100 fiinalizarea îții târîi mucii.
  5. Ție, în mod special, ar trebui să-ți fie rușine. Dacă cineva comenta ceva de prețuri pe topicele tale, săreai de cur în sus și regurgitai glume din almanahul Scânteia. Tu ce treabă ai cu întrebarea omului? Vrei să intri la 100 finalizarea orală și nu știi cum să pregătești piața?
  6. Am încercat să te sun. Vroiiam șii eu o programare la o sută fiinalizarea orală. Nu aii răspuns. Probabil eraii ocupată cu programăriile. Na, e ultima zii. Măcar ai făcut banii de tren să te ducii la Inesuka sau plecii cu FlixBus șii pe cățelușă ai bagat-o la bagaj de cală?
  7. Încă o minciună ucraineană demontată bucată cu bucată https://www.nytimes.com/2023/09/18/world/europe/ukraine-missile-kostiantynivka-market.html
  8. Și Iisus Hristos a luat o decizie importantă pentru viața lui, tot la 33 de ani.
  9. uritescu

    "Curtea" suprema

    Și mie mi-a fost dor de tine zilele astea. Vroiam să te întreb dacă tot 50 de lei e finalizarea la tine. Că pe doișpe iau chenzina și când e vorba de distracție io nu mă uit la bani.
  10. uritescu

    "Curtea" suprema

    Este o meserie onorabilă și poate îți iese mai bine decât prostituția. Blatul de pizza îl faci din jacuzzi, nu-i așa? Te pup, baftă! 😘
  11. Ai o soluție simplă la îndemână: bagi degetul în pizdă și guști. Are gust de spermă? Nu bagi botul 😉
  12. Scuze că mă bag în seamă! La mine a fost simplu să mă las de forum: am citit topice precum ”au atacat rușii, ce urmează”, ”curtea supremă”, ”fazan”, etc. Aș fi vrut să mă las și de fete, dar nu am apucat s-o vizitez pe Emma69X. Așa că că m-am lăsat doar de scris despre fete. E un început.
×
×
  • Creează nouă...