Sari la conținut

alexparty2

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alexparty2

  • Dată Naștere 06.03.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti
  • Interese
    swinger

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alexparty2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Locația Ploiești lângă cofetăria Andrei. 100 finalizarea 200 RON ora O blondă înaltă cu sâni ok mari , un pic plinuță . Grăsuță , noroc ca nu e si mică . atitudine ok . Curată . Oral si normal . Oral protejat . Un număr se merita . Adică la banii ăștia e chiar pomana .
  2. seara buna . fost si plecat sau mai bine zis aplecat . Stau totusi si ma gandesc daca sa scriu ceva rau despre fata asta ....pana la urma la 100 ron 2 finalizari cred ca am cam multe pretentii .... Chiar intersectie moinesti cu iuliu maniu ,vizavi de florarie la parterul blocului cu cabinetul stomatologic este o ..nu stiu cum se numeste un modul din ala ca in camin daca stiti ...frate , insalubru e putin spus . long story short deschide usa o "bruneta " ca in descrierea anuntului ....ma urata nu era ....rau adica ce vrei frate la 50 de lei nr. , am intrat , (am zis sa vad mai bine ) si dupa ce am inventat o scuza tampita si am primit mustrarile de rigoare am zbughit-o pe usa afara . cand sa ies din bloc usa blocata ...prima usa vazuta de mine pentru care iti trebuie cartela ca sa iesi . curatenie .- adica minus 2000 fata imbracata maxim nu am vazut nimik corp ??? fatza era ....bruneta repet urata nu era . bine ca idee pe centura vezi mai frumoase cel putin din masina .... sincer nici nu conteaza cum arata , adica exista posibilitatea ca sub hainele alea cu care era imbracata sa se afle un corp de zeitza ...no fuckink way , dar chiar dear fi asa ,daca cineva ar putea sa se futa in conditiile alea atunci inseamna ca am gresit forumul .
  3. update .Cele 2 fete de la Pasajul Marasti si-au schimbat numarul de telefon 0760.117.966 ( 0760117996 ) . Confirm nu au nici o legatura cu pozele . I-am cerut sa imi arate alunita de pe mana stanga (cea din poza ),cu toate ca era evident ca nu e ea, dupa care am vrut sa plec. La rugamintea ei de a ramane am aruncat si eu o vorba zic : ' raman dar te penalizez pentru poze , merge 100 ron /ora .Am ramas dar nu ma mai duc a doua oara nici pentru 50 ron . nu inteleg frate ce o fi asa de greu sa faci cateva poze in cele mai avantajoase pozitii .....
  4. salut cu respect pentru cel mai util site din domeniu
×
×
  • Creează nouă...