Sari la conținut

lomeo__

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre lomeo__

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

lomeo__'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

7

Reputație

  1. Am fost un client fidel de al Stefaniei. E o dama de companie misto, are servicii corecte si o atitudine frumoasa. Este pro client. Participa la actiune, e acolo cu tine. E f stramta si e numai buna Decat pustoaice pline de fite, mai bine o femeie draguta ca Stefania care stie sa te lucreze. Stefania , sunt baiatul ala tanar al carui nume incepe cu M, ne am si intersectat asta vara pe strada. ai nr meu salvat. Insa m ai blocat. Vreau sa redevin clientul tau fidel din nou. Ma deblochezi si pe mine? :)))) Astept raspunsul tau.
  2. Am vizitat o pe Alina si eu. O fata tanara, misto, draguta. Atitudine pro client. Un oral si normal bun. Fiind f excitat si atras de domnisoara am finalizat rapid la normal (protejat bineinteles) Are niste sani frumosi, iar fundul e cum imi place mie. De recomandat si de revenit! Stii cine sunt Alina, baiatul care te intrece :)) Pupici
  3. Jumatate din suma inapoi sa imi dai care ti am oferit o pt serviciile tale de care nu am fost deloc multumit
  4. Cum ramane pana la urma, Adina? Vin sa imi dai jumatate din suma. 75 de lei pt experienta naspa avuta cu tine? Nu de alta, dar tu nu i meriti sigur! Cu banii aia cumpar de mancare unui sarman de pe strada. Ca tot e pastele si sigur are avea nevoie.
  5. Tu chiar crezi ca in urma recenziei tale sau alei mele Adina isi va schimba atitudinea superioara si celelalte lucruri ce mai are de imbunatatit la ea? O sa zica daca a mers pana acum. "Las ca merge si in continuare si asa" Asta e atidudinea romanului din paacate Si eu am vb f serios. Experienta nasoala=jumate din suma inapoi primiti Sau alta chestie: banii dati nu la inceput, ci la final Cele mai bune experiente ale mele au fost cand am platit la final. Nu la inceput. Domnisoara Adina, ahtiata dupa bani probabil. mi a cerut banii la inceput. Cand ti se cer banii la inceput probabilitatea pt o experienta naspa e f mare. Aici vorbesc din experienta mea pana acum cu domnisoarele.
  6. Eu propun ca atunci cand avem experiente naspa la damele de companie sa ni se dea jumate din suma inapoi. Asa e normal. Pt ca daca avem o exp naspa tot un fel de teapa e. Azi pierdem 150 de lei, maine iar. Usor, usor se aduna si ne trezim ca pierdem niste bani aiurea, iar experientele sunt naspa. Adica noi sa luam si teapa si domnisoarele sa ne ia toti banii? Nu e normal 150 de lei nu e o suma mare, dar toti muncim pt ei. In cazul de fata sa mergem la domnisoara Adina si sa ne dea 75 de lei inapoi adica jumatate din suma pt experienta naspa care am avut o. @alexandru gabriel, cum ti se pare ideea? @ceilalti?
  7. Am vizitat o si eu. Am rugat o frumos sa dea mai incet la televizor sau sa l stinga si a inceput sa zica ca ce: "eu ii fac regulile in casa ei" aici s a rupt totul. Mi a taiat tot cheful. Cand mi a zis chestia asta trebuia sa plec. Recunosc, dar m a atras Adina Fizic: e draguta la chip, parca are totusi un dinte lipsa in lateral nu stiu sigur. Mie asa mi s a parut. Nu bag mana in foc totusi. Are curu un pic cam desalat, maricel. Nu stiu ceva de genu. M a atras chipul ei insa . Nu si corpul. Sanii parca erau foarte lasati. Prea lasati pt varsta ei. Faptul ca muzica se auzea pe fundal m a inhibat total. si la erectie si la tot. Nu toti poate sa futa sau sa dea la muie cand canta Rihanna. Plus ca vb mult si in timpul preludiului si actului si asta strica tot. Concluzia : nu o recomand deloc! Pt mine a fost o experienta naspa. Consider ca am pierdut 150 de lei aiurea. Sfat pt domnisoara Adina: Draga Adina, tu trebuie sa te mulezi dupa dorintele si cerintele clientului. Nu clientul dupa tine. Si mai coboara un pic din atitudinea usor superioara pe care ai avut o. Pt ca totusi practici cea mai veche meserie din lume
×
×
  • Creează nouă...