Sari la conținut

mecanik03

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mecanik03

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mecanik03's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Isi merita din plin statutul de top. 10 pe linie la toate serviciile pe care la ofera. Se vede ca ii place ceea ce face, nu te grabeste, accepta orice pozitie.
  2. Hello, pana cand vei sta in Piatra? Vineri te mai gasesc?
  3. Bine ai venit, Roxy. Pana cand vei sta in Piatra?
  4. Salut, Ai putea sa dai unele informatii care ar ajuta... 1. Persoanele de care zici, sunt de pe foum sau au anunt doar pe publi? (aceasta informatie i-ar ajuta pe cei care frecventeaza doar fetele de pe forum) 2. Poti mentiona zona/cartierul unde au locatia fetele respective.
  5. Buna Mihaela, in ce oras te deplasezi dupa Iasi?
  6. Salutare colegii, a mai fost careva recent la ea? Am sunat-o acum cateva zile dar a raspuns casuta vocala...
  7. Am fost si eu in vizita la domnita si clar se merita! La ce se gaseste in Piatra, tipa e top. E implicata, super friendly, te serveste cu apa, suc... Locatia nu e cea mai ok, dar e curata! Acum notele: Locatie: 7; Aspect: 8.5 pt mine, depinde de gusturi; Igiena: 10; Oral: 9, aproape perfect, face deepthroat si acorda atentie la sateliti; Normal: 10, foarte implicata si nu refuza nici o pozitie; Anal: nu face; GFE: 9, daca facea si FK era de 10; ofera sarutari pe corp, pe gat, mangaieri.. Halat: 250 lei pt o ora; De revenit 100%, sa speram ca sta cat mai mult!
  8. Salutare, Am fost si eu la domnita, e intr-adevar cea din poze. Pt. amatorii de femei cu forme (nu grase) e ce trebuie. A respectat programarea, o data ajuns m-a intampinat intr-o lenjerie rosie si pe tocuri. O mica discutie, cam vorbareata, dupa care am trecut la actiune. Am optat pt. normal si oral ( ambele protejate) si masaj. Ca si note: Aspect: 8.5 - fund de brazilianca, sani mari usor lasati, botox in buze si un pic de burtica, manichiura si pendichiura ingrijite. Oral: 8 bun dar fara atentie la sateliti Normal: 9 se misca foarte bine, a acceptat orice pozitie. Cadoul: 250 lei pt. o ora
  9. Buna, pana cand esti in Iasi?
  10. Buna Carmen, O reactualizare a preturilor si serviciilor precum si niste poze noi se poate? :)
  11. Ti-am zis, mi s-a parut ciudat ca atunci ai primit rezultatele in aceleasi zi si acum cand ai postat arata 8 zile. Mai ales ca ai aceeasi data de recoltare. In fine.
  12. Analizele sunt aceleasi care le-ai postat acum o luna? Nu de alta dar ai acelasi numar de cerere si acum data rezultatului e 16.01 atunci era 08.01...La data recoltarii ai 08.01 la ambele seturi pe care le-ai postat..
  13. Aaaaaa......ok. Nu stiam ca dau rezultatele asa de repede. Inca o data, nu te-am acuzat de nimic :)
  14. Am vazut si eu pozele si nu vreau sa fiu cartotas sau sa o acuz de ceva dar e normal ca data recoltarii sa fie aceeasi cu data in care a primit rezultatele, 23.09.2019? De obicei nu dureaza cateva zile sau macar 24 de ore pana primesti rezultatele? A zis ca setul de analize il are de 3 zile...inca o data nu o acuz doar intreb pentru ca nu prea ma pricep..
×
×
  • Creează nouă...