Sari la conținut

iceteafootcinestie

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    180
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre iceteafootcinestie

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

iceteafootcinestie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-4

Reputație

  1. Du-te repede, că doar e testată și recomandată de livuță, guvid scârbos și fără puță!
  2. Super amantul livuță, pește bălos și fără puță!
  3. Așa livuță, bravooo! Hai să ținem topicul cât mai sus pe pagină! Mersi de ajutor bă livuță, guvid bolnav, scârbos și fără puță!
  4. Bravoo livuțăă! Binee livuțăă! Haide să ținem topicul ăsta cât mai sus pe pagină! Ai numai de câștigat din asta bă livuță, guvid urât, bolnav și fără puță!
  5. Bă, ăsta cu hamsterul mort atârnat sub nas! Toată lumea știe, nu doar cinestie, că ești sclavul lui livuță! Nu trebuie să mai semnalizezi cu toate farurile aprinse, se știe și cât ești de redus mintal, limitat. Nu e nicio contradicție în ce-am spus, livuță nu mai are demult puță, el fute pizdă și cur numai cu limbuța lui jucăușă, pe care o laudă atât de mult, confundând-o cu puța!
  6. Bă livuță, guvid urât și fără puță, dar ce zici dacă postez eu niște poze cu tine aici, să vadă lumea ce față ai când te scoli după futai? E, ce zici? Poate în felul ăsta te întorci în canalizare și nu mai umpli forumul de duhoare și fetele de bale scârboase și dejecții fetide!
  7. Bă livuță, guvid urât și fără puță, dar ce zici dacă postez eu niște poze cu tine aici, să vadă lumea ce față ai când te scoli după futai? E, ce zici? Poate în felul ăsta te întorci în canalizare și nu mai umpli forumul de duhoare și fetele de bale scârboase și dejecții fetide!
  8. Scuze Delia, guvidului libidinos i-a cășunat pe topicul tău de furie că pierde comisioanele pe care le încasează de la pirandele sale din cauza adevărului pe care-l spun eu despre el. Promit că nu mai postez nimic pe topicul tău.
  9. Haide livuță, mai dă-ne niște detalii ”picante” despre cum ai lins-o tu-n cur, în pizdă și-n bot pe piranda asta și cum i-ai umplut toate găurile cu balele și dejecțiile tale, ca să le vină mai multă ”poftă” futăcioșilor s-o viziteze după tine!
  10. Așa livuțăăă, bravoo! Continuă alergarea, semnalizează peste tot, să afle toată lumea și să nu uite ce fel de caracter de mâncâtor din tomberoane, de guvidel trăit în canalizare ai tu! Pune-ți și toți sclavii, pune-ți și pirandele să semnalizeze și ei din toate puterile! Dă-i înainteee, nu te lăsa livuță!
  11. Noi detalii despre ”caracterul” lui livuță, guvidelul fără puță, găsiți și pe aceste topicuri: http://nimfomane.com/forum/topic/78007-cinestie-este-vechiul-liviu58/ http://nimfomane.com/forum/topic/77193-pisicuts-ce-pula-mea/ Așa livuțăăă, bravoo! Continuă alergarea, semnalizează peste tot, să afle toată lumea și să nu uite ce fel de caracter de mâncâtor din tomberoane, de guvidel trăit în canalizare ai tu! Pune-ți și toți sclavii, să semnalizeze și ei din toate puterile! Dă-i înainteee, nu te lăsa livuță!
  12. Așa livuțăăă, bravoo! Continuă alergarea, semnalizează peste tot, să afle toată lumea și să nu uite ce fel de caracter de mâncâtor din tomberoane, de guvidel trăit în canalizare ai tu! Pune-ți și toți sclavii, să semnalizeze și ei din toate puterile! Dă-i înainteee, nu te lăsa livuță!
  13. Așa livuțăăă, bravoo! Continuă alergarea, semnalizează peste tot, să afle toată lumea și să nu uite ce fel de caracter de mâncâtor din tomberoane, de guvidel trăit în canalizare ai tu! Dă-i înainteee, nu te lăsa livuță!
  14. Așa livuțăăă, bravoo! Continuă alergarea, semnalizează peste tot, să afle toată lumea și să nu uite ce fel de caracter de mâncâtor din tomberoane, de guvidel trăit în canalizare ai tu! Dă-i înainteee, nu te lăsa livuță!
  15. Bă livuță, cred c-o doare la două mii de metri în spatele curului pe delia că-i ”strici” tu topicul! Dar de ce te oftici guvidel, pentru că delia a înțeles ce specimen libidinos și nenorocit ești tu și n-a vrut să-ți dea nici măcar un tampon folosit să-ți faci și tu un ceai? Dar hai să ținem topicul ăsta sus pe pagină, să vadă toată lumea și să nu uite cei care știu deja ce specimen împuțit e nea livuță, guvidelul fără puță!
×
×
  • Creează nouă...