Jump to content

urmuz81

Serious Contributor
 • Content Count

  260
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Reputatie Excelenta

About urmuz81

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  ici

Recent Profile Visitors

909 profile views
 1. Si eu am peste un an de cand nu am mai fost la ea. La inceput -presilicoane - era de nota 10 (si eu nu cautam nici FK ori CIM, ). Dupa o perioada a inceput sa faca figuri si sa refuze pozitii asa ca nu am mai revenit. Am revenit temporar cand a intrat cu Maya la dublu; apoi am mai fost de 2 ori la ea singur; si la fel a inceput sa refuze pozitii si sa blocheze penetrarea. Chiar si asa, macar la Roxy am luat doar o teapa inainte sa mai revin vreodata; cu Bella in schimb am avut multe momente placute candva.
 2. Am fost; nu e girlfriend experience, e mai degraba friendly experience. Frumusica si aranjata e; si implicata cel putin la inceput (fara FK), insa vorbeste mult, aproape ai zice ca trage de timp; poate nu i-a placut de mine. E miniona; poate sunt eu prea inalt si e relativa treaba. Sa ne spui cum e cu GFE; nu de alta dar as dori sa ma reasigur ca sunt eu urat.
 3. Ai contactat-o la numarul din titlu? Zona in care activeaza?
 4. Buna seara. Mai stie cineva daca domnisoara este activa zilele acestea?
 5. Cont verde facut pe 6 octombrie, topic deschis pe 7, intre 8 si 10 - 4 recenzii. Cine nu intelege cel mai probabil si-a pierdut simtul mirosului si trebui sa-si faca test de corona.
 6. Cred ca ai putea sa schimbi titlul si sa pui numarul ca e topic creat de tine. Sau iti place sa ramani mereu 'noua'?
 7. N-are sens ce zici. Sunt multe fete care au topic aici fara sa aiba cont. Topicul este pentru noi, nu pentru ele.
 8. Nu e ok sa suni inapoi cand primesti un mesaj. Ma rog.
 9. De fapt cand am la domnisoara la care ii faci publicitate (arata bine) mi-a rupt nasul in doua cu miros de pizda nespalata . Nu i-am facut publicitate negativ pe propiul topic pentru ca se mai intampla uneori. Am intervenit aici pentru ca ai dat un contraexemplu prost venit din experienta personala.
 10. Eu am fost o data si nu am mai revenit ; nu am facut recenzie pentru ca am considerat intalnirea neutra. Fata arata bine, insa am avut probleme, **spam editat**e consderate de mine, cu atitudinea. Am crezut ca m-am ratacit putin si s-a luat de mine, cand am schimbat pozitii a comentat putin. Este de asemenea adevarat ca a tras de timp la inceput. Am fost acum un an si indesata nu era si nici probleme cu igiena nu a avut. Insa anumite aspecte punctate in recenziile negative au un sambure de adevar.
 11. O alta intrebare af fi din poze, care e Diana si care e Andra.
 12. Aici are poze cu fata; ma indoiesc ca ea e in poze. Poate sa confirme/infirme cineva care a fost daca ea e in poze sau daca nu, macar e la fel de draguta?
 13. Buna Evelinnnn; da-ne te rog o cifra pentru 'prea dotat'. Ca sa stie cine vine sa nu se astepte la ceva ce nu accepti.
×
×
 • Create New...