Sari la conținut

miruna24

Neverificata
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre miruna24

  • Dată Naștere 10.10.1992

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

1.008 citiri profil

miruna24's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. Deci asa răutate nu am văzut......inprimul rand esti un mare badaran si in aldoilea dand nu te mai uita daca nu îți plac pozele mele.
  2. Buna din nou dragi mei, ce face-ti în seara asta ? va astept ....pupici💋💋💋
  3. Buna dragul meu.De ce esti asa badaran sa insulti o femeie ,nu cred ca te-am luat cu forta si atunci cand mai ales ai vazut ca sunt plinuta si ca am fundul mare.Eu merg pe premiza ca cine ma place,ma place si asa .O zi buna iti doresc .
  4. Mulțumesc dragă pentru complime .Te provoc sa mă vizitezi dragule ca să vezi cât de pufoasă sunt.te pup
  5. Buna dragi mei,va aștept sa experimentam fantezi noi...va astept.pupici 💋💋💋💋
  6. Scumpul meu,serviciile mele contra cost sunt fin orala/faciala și anal sau uro/scato,ceea ce cred ca toate escortele le au.Si apa de la robinet nu imi permit numanui sa-i ofer.O seara cat mai placuta iti doresc.
  7. buna,nu depinde marimea..asa ca te astept sa incerci ceva nou!
  8. Buna dragii mei,asta va astep cu drag si un chef nebun de sex,si va anunt ca ma puteti contacta pana in jurul oorei 5 dimineata...va astep!
  9. Offf....mai prins...da,sunt colega de apartament cu Andra,iar pulometrul este al ei..cat despre ce cauta acolo,cred ca trebuie intrebata ea...
  10. Ma simt foarte bine stiind ca te-ai simtit ok in compania mea...sper sa ne mai vedem si cu alte ocazii..te pop dulce!!
  11. Buna,imi cer scuze ca am omis sa detaliez preturile pentru serviciile extra.Cim este 50 ron iar pentru anal 100..te pup dulce!
×
×
  • Creează nouă...