Sari la conținut

fenrirone

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    157
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fenrirone

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

fenrirone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

95

Reputație

  1. Ehei, ce vremuri..... Nu am prins-o decât o singura data, chiar înainte sa plece un vacanta aia din care nu a mai revenit. Dar mi-a rămas în cap pentru ca nu am epuizat nici pe departe toate ideile pe care le aveam cu ea.
  2. Intrebare: de ce te-ai dus? Din exprimare nu pari genul care prefera femeile din categoria asta so wtf. Turn off-ul a fost un nene care pompa in camera alaturata? Basca invazia de clienti pe care o descrii la 'nasoalele' astea, nu stiu ce sa zic, postul tau, si inca repetat nu prea isi are locul aici, incearca la orientare, asta in cazulin care fetele nu au deja topic.
  3. Trenuri, curve nu ti-as recomanda, is unele da-s urate si dubioase, plasate atat la iesirea din gara cat si pe strazile adiacente.
  4. A activat pana in urma cu 2 saptamani parca, gasesti link la testate. Acum e in faza de plecat din bransa, posibil sa reapara.
  5. A activat pana in urma cu vreo 2 saptamani parca, gasesti link la testate. Acum e in faza de plecat din bransa, posibil sa reapara.
  6. Omul si-a povestit experienta, utila sau nu este o recenzie. Luatul la perpulis nu contribuie, din contra, probabil ca sunt destui printre noi care nu comenteaza tocmai pentru a nu fi luati la misto. Ca sfat, pe viitor lasa zona si uita-te cu atentie la poze, mai ales daca sunt cu fata.
  7. Pozele sunt ale unei videochatiste de prin Brasov, Anisia sau ceva de gen, asa ca nu cred ca e vorba de tipa asta din pacate.
  8. Faina, faina, dar ma cam indoiesc ca ea e in poze.
  9. Fake, don'soara nu e de pe plaiuri mioritce, Megan nush cum, model de softcore porn
  10. Sa facem ce cu el? Mataluta cam meriti banat, mai ales daca fasbucul n-are treaba cu ce face fata aici. Si te mai miri ca te-a blocat...
  11. Salutare, Am fost din nou la Raisa, asta in conditiile in care nu obisnuiesc sa merg de mai multe ori la aceeasi fata, chestie de principiu. Doar ca Raisa e deosebita din punctul meu de vedere, dezinvolta, fresh, stie sa se faca placuta...si principiile nu au ce cauta peste tot :-). Pe scurt: intalnire programata si respectata intocmai, locatia usor de accesat, garsoniera curata si cu tot ce trebuie, inclusiv la baie (prosop mare, curat), serviciile protejate dar cu implicare din partea ei, cred ca gfe-ul e punctul ei forte. Am vazut ca au tot fost discutii pe tema fk-ului desi fata a precizat ca e pe baza de compatibilitate. Sincer, asa e si normal, nici eu nu obisnuiesc sa ma sarut cu oricine, oricum, experienta e placuta doar daca nu exista retineri. Si a fost forte placuta. Multumesc fata draga :-)
  12. Buna Alina. Imi pare rau sau sa aud ca ai probleme, exista si aceasta posibilitate, la fel cum si reactia ta de a nu mai da nici un semn este plauzibila. Nu despre asta discutam, ci despre situatia in care totul ar fi fost o incurcatura generata de programari. Si in asta, nu cred ca am exagerat cu nimic si am relatat totul corect, inclusiv povestea cu cele 5 minute. Asa ca, pentru a lasa tam-tam-ul la o parte, eu sunt pentru o reprogramare. Seara faina.
×
×
  • Creează nouă...